dinsdag 11 november 2014

W7 In The Night

| | 5 reacties
Deze week heb ik 35-minutenrooster dus ik ben elke dag redelijk vroeg uit, heerlijk. Hierdoor heb ik dus ook meer tijd om te bloggen. Ik krijg voortdurend nog lieve berichtjes binnen, maar alles beantwoorden gaat best lastig want het is zo veel! Vandaag sta ik ook weer in verschillende kranten; AD, Tubantia en nog een paar. Maar daar gaat 't nu niet om, vandaag review ik mijn W7 In The Night palette.

Het palette heeft een mooi donkerpaars omhulsel waarop het product met grote gouden letters is afgedrukt. Het is een rechthoekig doosje met afgeronde hoeken. Op de achterkant van het doosje staan de ingrediƫnten en de namen van de 12 oogschaduwkleuren.


Dusty - Wonderland - Summer - Atlanta - Abracadabra - Top Hat - Razzamataz - Lady Luck - Laura E - Party Pooper - Gate Crash - Bologna
Het W7 In The Night palette is meer een palette voor bijzonderheden zoals een avondje uit en zou ik ook niet zo snel opdoen naar school. Het palette bevat een paar highlighters, een paar paarse kleuren, een koraalachtige kleur, een groene kleur, een roodbruine kleur en natuurlijk een zwarte kleur!
Met dit palette kan je mooie smokey eye-looks creƫren voor een avondje uit.

Hierboven zijn de 12 swatches te zien in de zelfde volgorde zoals ze in het palette zitten. Het palette bevat dus 12 kleuren en een kwastje met een sponsapplicator en een kwastje.
Erg handig als je het palette mee wilt nemen maar toch gebruik ik liever mijn eigen oogschaduwkwast.

De kleuren vervagen heel gemakkelijk en brengen best korrelig aan, ook zou ik het laagje voor laagje opbouwen voor een zo mooi mogelijk effect. Verder bevat het palette erg mooie kleuren en raad ik 'm wel aan.

Ik heb dit W7 In The Night palette bij de DA gekocht voor €8,49.

Liefs, Gita.

5 reacties:

  1. hey schat :-) ik hoop dat ik je zo kan noemen...
    ziet er mooi uit, die kleuren staan je zeker gaaf !!
    het is goed dat je met leuke dingen bezig bent, in je hart is je moeder met je :-)
    veel liefs, Helena
    p.s. je was ook in Engelse Guardian
    http://www.theguardian.com/world/2014/nov/10/flight-mh17-victims-dutch-commemoration

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Gita,

    Ik zit net je toespraak te luisteren op de televisie en zo ben ik op je blog gekomen. Heel erg mooi gesproken en ik wens je verder heel veel sterkte.
    Toch goed dat je lekker doorgaat met bloggen, je hebt een nieuwe volger erbij.
    Liefs, Mirthe

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne pigmentatie voor zo'n betaalbare prijs! Dit palette lijkt mij echt fijn.
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleuren zeg!! Ik ga eens in de winkel kijken, want het is ook best een mooi prijsje. Bedankt voor de tip.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heb je blog ontdekt, wat een talentje ben jij zeg! Je lijkt me een lieve, leuke, stijlvolle meid die haar mening perfect kan verwoorden. You go girl!

    liefs xo

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr