maandag 7 juli 2014

Wreck This Journal Everywhere

| | 2 reacties
Dit boek leek mij super leuk en ik wilde 'm al zo lang! Ik vertelde mijn vader over Wreck This Journal, een boek geschreven door Keri Smith. Hij was er erg enthousiast over en bestelde het boek -voor de vakantie- op www.bol.com
Achterkant van het boek
In het boek staan allemaal instructies die je moet uitvoeren.
Vergeleken met de normale Wreck This Journal is deze versie kleiner. Het is een 'pocketversie' zodat je 'm gemakkelijk overal naartoe kan nemen. Dat is namelijk ook de bedoeling anders heette het natuurlijk geen Wreck This Journal Everywhere. Een vriendin van mij heeft de normale versie dus hebben we onze boeken een beetje met elkaar vergeleken. De normale versie heeft iets meer bladzijdes dan de Everywhereversie. De meeste 'opdrachten' verschillen, maar er zitten ook een paar dezelfde opdrachten in. Ik heb het boek in het Engels gehaald omdat ik Engels gewoon een mooiere taal vind dan Nederlands (en ik leer er natuurlijk weer wat van).
Op de achterkant van het boek zie je allemaal voorbeelden van waar je aan het boek kan gaan werken. Bijvoorbeeld onderweg naar school/werk, tijdens het reizen, wanneer je op avontuur gaat enzovoort.

Toen ik door het boek ging bladeren kwam ik een paar bladzijdes tegen die ik erg leuk vond. Ik zal de Nederlandse vertaling voor het gemak in het bijschrift zetten.
Teken hier iets met een pen. Ga uit/naar buiten in de regen of sneeuw. Laat het nat worden. 
Verstop delen van deze pagina op je reis.
Verzamel dode beestjes hier.
Ik vind het boek super leuk en cute!
Ik heb het boek voor 10,49 bij bol.com besteld excl. verzendkosten. Het boek is ook te koop bij andere (boeken)winkels.
Als ik klaar ben met het boek zal ik er een review over schrijven.

Wat vinden jullie van het boek?
Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Een vriendin van mij heeft het helemaal uitgeschreven/gegooid/getekend. Haha bleef niks van over, maar wel super leuk om te doen! Ben er ook over na aan het denken om er een te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het lijkt mij ook heel leuk om te doen (ben nog steeds niet begonnen 't boekje is zooo cute). Ik raad 'm wel aan! :-)

      Verwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr