vrijdag 3 oktober 2014

Obey beanie van BeautifulBijoux

| | 2 reacties
Jippie, vandaag is dan eindelijk mijn nieuwe beanie binnen. Een beanie is eigenlijk gewoon een ander woord voor muts. Aangezien ik al best veel beanies heb kon deze er ook nog wel bij. Ik deed mee aan de winactie van BeautifulBijoux, ze hebben erg leuke winacties!

Ik was eigenlijk helemaal vergeten dat ik meedeed aan de winactie totdat ik opeens een melding op Instagram kreeg, met dat ik had gewonnen. Super leuk vond ik het. Ik mocht een beanie naar keuze uitzoeken en heb voor de zwarte Obey beanie gekozen omdat ik deze nog niet had en ik 'm er erg leuk uit vond zien.
Doordat deze beanie niet meer op voorraad was moest ik iets langer wachten, maar het geduld had ik er wel voor. Op dinsdag zou die weer in voorraad zijn en vandaag (vrijdag) heb ik 'm ontvangen.
Het pakketje was een kartonnen doosje. In het kartonnen doosje zat de muts, verpakt in plastic en nog een klein roze zakje. 
Dit is dus mijn nieuwe muts/beanie. Het is een zwarte beanie met aan de voorkant "Obey". Met heel veel draadjes is de tekst erop genaaid zoals je kunt zien op de foto. Ik vind de beanie zelf wel erg leuk en heerlijk voor in de winter.
In het roze zakje zat dit armbandje ook nog, erg leuk! Het is een zilveren armbandje met in het midden een infinity teken waar weer het woordje love in staat. Ik vind dat het een schattig armbandje is en waarschijnlijk kan ik hem gewoon altijd om doen, want hij is erg makkelijk te combineren!

Ik ben erg blij met mijn pakketje van BeautifulBijoux.
Je kan ze vinden op Instagram: @BeautifulBijoux
Of neem eens een kijkje op hun site! Ze hebben erg leuke sieraden en andere dingen. 
http://www.beautiful-bijoux.com/

De beanie is te koop op hun site voor €9,95 in de kleuren zwart en grijs, maar ze hebben zeker ook andere leuke beanies!

Wat vinden jullie van de beanie en het armbandje?
Liefs, Gita.

2 reacties:

 1. De beanie zou mij te stoer zijn, maar bij andere mensen kan ik het heel leuk vinden.
  Dat armbandje is schattig. Had dat niet iets met One Direction te maken?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt! Is met meerdere dingen wel zo, het moet je meestal staan. Het armbandje vind ik ook erg schattig! Ik heb geen idee of het iets met One Direction te maken heeft, maar volgens mij niet... Dacht ik

   Verwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr