zaterdag 11 oktober 2014

Sieraden opbergen

| | 3 reacties
Ondanks ik eindelijk vakantie heb, heb ik toch nog een erg druk weekend door alle voorstellingen die ik moet doen. Ik ga deze avond eens een keertje uitrusten en morgen lekker uitslapen. Ik wilde al een tijdje een post maken over mijn sieraden en ik heb daar nu maar eens tijd voor genomen!
   
Mijn sieraden berg ik op in een sieradenkast van de Xenos, ik vind 'm zelf erg handig want (bijna) al mijn sieraden passen erin en ik kan 'm ook nog eens gebruiken als spiegel. Deze sieradenkast kostte 69,99. Voordat ik deze sieradenkast had, had ik dezelfde maar dan in een kleinere variant. Omdat er steeds meer sieraden bijkwamen -en niet alles er meer inpaste- kreeg ik deze sieradenkast als cadeautje van mijn moeder.

Rechtsboven is er een gedeelte voor ringen, er passen 70 ringen in (zo veel heb ik er nog niet). Wat wel jammer is is dat veel gouden ringen van mij brons worden en veel zilveren ringen roze worden. Verder heb ik best veel above knuckle rings.
Linksboven kan ik mijn oorbellen hangen, er is precies genoeg ruimte voor al mijn oorbellen. Of ik vaak oorbellen draag? Nee, maar daarom heb ik er ook niet zo veel. Er zitten in totaal 24 sneetjes -laat ik het zo maar noemen-. Aan de bovenste rij hangen vooral mijn 'knopjes' en de niet zo opvallende oorbellen. Aan de onderste rij hangen de iets langere oorbellen.

Linksonder hangen mijn iets grotere kettingen en 2 parelkettingen van mij omdat ik die daar wel leuk vond staan haha! Rechts in het midden hangen de iets kleinere kettingen, goud aan de linkerkant en zilver aan de rechterkant.

Rechtsonder zijn er 4 vakjes waar ik ook nog sieraden in kan opbergen. De bovenste 2 vakjes zijn weer verdeeld in 3 vakjes. Hieronder laat ik jullie zien wat er in de vakjes zit.

Ik heb de foto's in de goede volgorde onder elkaar gezet. In het eerste vakje zitten links mijn ringen die niet in het ringgedeelte passen omdat ze daar te groot voor zijn. In het midden mijn sieraden van echt goud. En rechts mijn parelsieraden.
In het tweede vakje zitten in alle 3 de vakjes horloges. Volgens mij doen ze het niet eens meer, maar als accessoire is het altijd leuk!
In het derde vakjes zitten mijn armbandjes. Eigenlijk draag ik bijna nooit armbandjes, laatst vond ik er een paar terug en de leukste heb ik erbij gelegd.
In het vierde en ook het laatste vakje heb ik een ketting die te groot is om op te hangen en een soort van kraagje die je om kan doen bij bijvoorbeeld een trui. Verder heb ik er mijn nep stretchers liggen en nog wat andere dingen.
Dit was mijn hele sieradenkast.

 Tenslotte heb ik nog 5 armbanden die niet in mijn sieradenkast passen omdat ze te groot zijn, deze liggen in mijn kast. De tweede armband van links is helemaal verkleurd naar brons, eerst was 'ie van nep goud. De rechter armband is al van een soort brons dat een beetje naar goud neigt. De andere 3 armbanden zijn gelukkig nog niet verkleurd.

Wil je weten waar ik iets heb gekocht? Vraag het gewoon!
Liefs, Gita.


3 reacties:

 1. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke kast, erg handig ook! Ik zit altijd maar te rommelen met mijn sieraden in een laatje haha...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thank you so much for the follow.
  Follow you back on bloglovin.
  Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
  Lovely greets from germany ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr