dinsdag 7 oktober 2014

Hello Autumn!

| | 2 reacties
Hello autumn! 
Essence heeft een tijdje geleden de Hello Autumn collectie uitgebracht. Als je deze nog wilt hebben moet je snel zijn, want volgens mij zijn me maar tot ongeveer midden oktober te koop. Wat een prachtige producten bevat deze collectie! Zelf nam ik een prachtige blush en poeder mee.

Toen ik in de kruidvat bij de producten van Essence keek zag ik deze 2 producten. Ze spraken me erg aan, de ene vooral omdat het op een highlighter leek en de andere door het patroontje.
Colour adapting powder blush:
Ik vond deze blush heel erg op een highlighter lijken, hij is in elk geval erg pretty. Deze blush heeft een mooie lichtroze kleur. Wanneer je 'm aanbrengt kan de kleur zich een beetje veranderen omdat 'ie zich aanpast aan de pH-kleur van jouw huid. Dit zorgt ervoor dat je een perfecte natuurlijke roze kleur krijgt.
De verpakking is erg basic met een leuke opdruk die echt bij het thema 'autumn' past. Het is gewoon een vierkanten doosje dat transparant is waardoor je gemakkelijk het product kunt zien zonder het doosje te openen.

Multi colour powder:
Ik vond het patroon van de blush erg mooi, de blaadjes. Past echt bij de collectie vind ik.
Deze poeder bevat 4 verschillende kleuren. Als je 'm aanbrengt valt 'ie niet heel erg op, maar het is gewoon een mooie naturelle poeder. Het heeft een bronzen kleur. Wat wel jammer is, is dat de kleur een beetje wegvalt.
De multi colour powder zit in een rond doosje dat ook transparant is. Het heeft dezelfde opdruk als de colour adapting powder blush. Omdat het doosje transparant is zie je het patroon van de poeder, zelfs wanneer het nog dicht zit. Erg leuk, want deze poeder valt erg op door het patroon.

Toen ik de kleuren swatchte viel de bruine kleur een beetje weg, erg jammer. De roze kleur viel wel op en vind ik erg mooi.

Deze producten zijn te koop bij o.a. de Kruidvat bij het Essence assortiment.
De colour adapting powder blush kostte 2,59 en de multi colour powder 3,39.

Wat vinden jullie van deze collectie?
Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. De highliter vind ik heel mooi, die andere vind ik heel erg tegenvallen.
    Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! XO

    http://www.ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr