zaterdag 25 oktober 2014

Smokey? Or nah?

| | 1 reacties
Hey lovelys!! Aangezien het zaterdag is, weekend en ik niks te doen had (behalve leren) besloot ik in de ochtend eens wat anders te doen met mijn make-up. Normaal gesproken zou ik nooit zo snel een smokey eye look maken, maar ik was stiekem toch best wel benieuwd.

Ik heb de foto's met mijn telefoon gemaakt, waardoor de kwaliteit van de foto's heel erg laag is vergeleken met de kwaliteit van de foto's als ik ze met mijn camera maak. Voordat jullie denken dat ik een neuspiercing heb. Nee dat heb ik niet haha!!! Hij is helemaal fake.

Gisternacht was ik een beetje op youtube aan het kijken en zag ik een filmpje waarin een meisje liet zien hoe je smokey eyes kon maken.
Om een strakke lijn te krijgen aan het uiteinde (daar waar mijn wing van de eyeliner zit) van je oog kun je een plakbandje gebruiken. Ik had dit eerder eigenlijk nog nooit gezien om eerlijk te zijn, maar oh wat is dat handig! Ik heb mijn oog niet heel erg 'smokey' gemaakt en alles zo veel mogelijk geblend, waardoor het effect niet te extreem werd.
             
Ik gebruikte mijn oogschaduw palette van MUA; Undress Me Too en gebruikte de kleuren Corrupt, Obsessed, Devotion en Shy (als highlighter onder m'n wenkbrauwen). Door de kwaliteit van de foto's en doordat ik het niet zo goed heb geblend zie je de bruine kleur(en) niet zo goed terug.
Het is ook een beetje meer grijs geworden dan zwart, maar dat vond ik wel oké want zo was het niet too much. Als eyeliner gebruikte ik mijn eyeliner van Action. Voor mijn onderwimpers gebruikte ik Lash Princess van Essence en voor mijn bovenwimpers eerst Black Out van Diorshow en daarover weer I <3 Extreme van Essence.
Op de bovenste foto zie je mijn ooglook van de zijkant met mijn 'oh zo geweldige duckface' jawel.....
Op de onderste foto zie je een fullface close-up van mijn gezicht. Hier kun je goed zien hoe het eruit zag en ik was er zelf eigenlijk best wel tevreden over aangezien ik dit voor de eerste keer deed.
(Ik vraag me echt af wat er met mijn lip is op de onderste foto.... Hahaha)
Klik hier om naar het youtube filmpje te gaan over hoe je de smokey eyes kan maken.

Wat vinden jullie van mijn 'smokey eyes'?
Liefs, Gita.

1 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr