zondag 21 december 2014

Hamsa Hand Ketting

| | 2 reacties
Van Sightstone ontving ik een mooie ketting; een zilveren ketting met een hamsa handje. Het hangertje was te verkrijgen aan een verzilverde ketting of aan een zwart waxkoord. Ik vond zelf het hangertje aan een verzilverde ketting het mooist, in deze review vertel ik jullie wat ik van het kettinkje vind en wat de betekenis van dit kettinkje is.
De webshop Sightstone verkoopt erg mooie kettingen en armbanden; je vindt er vooral kettingen met mooie stenen of mooie hangertjes. Deze ketting valt onder de categorie 'Charm Necklaces', kettingen met mooie hangertjes die een betekenis hebben.

Ze zeggen dat de Hamsa Hand je beschermt tegen de schade van kwade krachten en brengt je goedheid, overvloed, vruchtbaarheid, geluk en een goede gezondheid.
Ik vond de Hamsa Hand erg pretty en de betekenis vond ik erg leuk.
Niet alleen heeft de Hamsa Hand een speciale plaats in het jodendom, duizenden jaren later heeft het zich ontwikkeld tot een heilig en gerespecteerd symbool in verschillende religies en culturen, zoals de islam, het christendom, het hindoeïsme en het boeddhisme.

De ketting is vastgemaakt met een karabijnsluiting, niet alleen bij de verzilverde ketting maar ook bij de choker. De Hamsa Hand is symmetrisch en in het handje zitten verschillende -vooral 'gekrulde'- patronen. De ketting heeft een standaardlengte van 40 cm, maar als je een andere lengte prettiger vindt kan je vragen of ze een aangepaste lengte voor je hebben.
Zulke zilveren kettingen vind ik eigenlijk wel bij alle outfits staan en het matcht zo makkelijk, heerlijk! Ik zal binnenkort ook wel even een OOTD plaatsen met deze ketting.
Van de Charm Necklaces vond ikzelf het Hamsa Handje het mooist, maar meningen verschillen.
Het Hamsa Handje kan je bij Sightstone kopen voor €6,00.

Wat vinden jullie van zilveren kettingen met hangertjes die een betekenis hebben?
Liefs, Gita.

2 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr