zaterdag 20 december 2014

Faux Septum Piercing

| | 1 reacties
 Op Instagram zie ik het steeds vaker voorbij komen, (faux) septum piercings en ik vind ze hartstikke leuk staan bij sommige mensen. Ik was wel benieuwd hoe het er bij mij uit zou zien en besloot om er 1 te bestellen bij My-Oh-My Amsterdam. Een webshop met erg leuke items! 
 Het pakketje was binnen 2 dagen bij mij thuis en het was wel leuk dat 'ie precies op m'n verjaardag aankwam want het was ook een verjaardagscadeautje. Ik had deze faux septum piercing besteld en een black lace bralette. Ik koos voor een gouden faux septum piercing die een beetje puntig is zoals je kan zien.

De faux septum is niet buigbaar en je hebt dus echt pech als die niet past, helaas. Gelukkig past 'ie bij mij wel, het is wel even wennen hoor. Door de bolletjes aan de uiteindes doet 'ie geen pijn als je 'm in hebt en hierdoor is het dus ook een neppe septum piercing.
Some people will hate this, maar ben wel benieuwd naar de reacties en ik vind het altijd leuk om dingen uit de proberen die 'anders' zijn.
De faux septum piercing was goed verpakt, hun kaartje zat er ook bij en wat is die schattig! De foto met de bellenblaas is de achterkant van het visitekaartje en op de voorkant staat zoals je kan lezen waar je o.a. deze septum piercing kan bestellen, maar natuurlijk ook andere leuke dingen.
Op mijn Instagram zul je nog wel foto's tegenkomen met m'n nieuwe faux septum piercing, dus houdt m'n Instagrampage in de gaten! :-)

De faux septum piercing is te koop voor 14,95 incl. verzendkosten bij My-Oh-My.

Wat vinden jullie van de (faux) septum piercings?
Liefs, Gita.

1 reacties:

  1. Ik vind het sommige mensen inderdaad mooi staan, maar niet iedereen kan het hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr