dinsdag 16 december 2014

I don't need it but I want it

| | 2 reacties
 Heb je dat ook wel eens, dat je dingen koopt die je eigenlijk totaal niet nodig hebt. I do, als ik iets zie wat ik super schattig vind maar wat niet zo nodig is haal ik het toch. Afgelopen weekend heb ik ook weer wat hebbedingetjes ingeslagen. al benieuwd naar mijn aankopen?
 Aankomende vrijdag heb ik gala van de kerk en bij een outfit hoort natuurlijk ook de perfecte ketting, ik weet dat ze bij de Primark behoorlijk leuke kettingen kunnen hebben en besloot om hier eens te kijken. Lopend langs de schappen met sieraden trof ik deze onwijs mooie en chique ketting aan. Het is een zwarte ketting met neppe diamantjes en een paar blauwe details. Erg mooi en ik besloot 'm gelijk mee te nemen.
Deze ketting is te koop voor €6,00 bij de Primark en hij is prachtig voor het gala.
 Ik ben oorbellen steeds leuker gaan vinden en ook dit keer nam ik weer oorbellen mee naar huis, 2 paar zelfs. De gouden oorbellen vind ik mooi om te dragen als ik m'n haar vast heb dan vallen ze namelijk goed op en is het wel echt een statement item.
De zilveren oorbellen zijn eigenlijk erg basic en vond ik leuk bij de ketting passen hierboven, deze wil ik dus ook bij mijn outfit voor het gala gaan dragen. Ik vind deze oorbellen best cute en ze vallen ook gewoon te dragen als ik m'n haar vast heb want het zijn niet echt statement oorbellen.
Beide oorbellen zijn te koop bij de Primark, de gouden oorbellen voor €2,00 en de zilveren oorbellen voor €1,50.
 Kettingen met mooie stenen vind ik wel echt een musthave, toen ik bij de H&M deze kettingen zag was ik stiekem verliefd geworden. Deze 2 kettingen zaten samen, bij elkaar in en ik kon het dus niet laten om ze te laten liggen. De kleuren bij de steen verschillen vanaf welk aanzicht je kijkt en de andere ketting is een potje met 'kristalletjes' erin.
Deze 2 kettingen zijn samen te koop voor €9,99 bij de H&M. 
Verder ben ik ook nog naar de nieuwe H&M in Rotterdam geweest, ik vond 'm wel een beetje tegenvallen eigenlijk. Had 'm leuker verwacht en ik vond het niet wauw. Wel hadden ze een redelijk groot make-upschap vergeleken met die in de H&M's bij mij in de buurt.
Mijn oog viel op deze foundationkwast, hij is rond en recht afgesneden aan de bovenkant. Ik was wel eens benieuwd naar zon foundationkwast, ondanks ik eigenlijk nooit foundation opdoe.
Zonder na te denken nam ik deze kwast mee naar de kassa en rekende ik af.
Deze foundationkwast is te koop voor €7,99 bij de H&M -voornamelijk in de grote filialen-.
Ik hou ervan als mensen die lekker ruiken bij mij in de buurt komen te staan, dan geniet ik wel een beetje hoor haha. Zelf vind ik het altijd ook lekker, om lekker te ruiken. Toen ik de Etos inliep zag ik een groot schap met allemaal verschillende parfumflesjes van Victoria's Secret en ik was gelijk enthousiast!
Sheer love vond ik op dat moment het lekkerst ruiken en ik besloot om deze mee te nemen. Vandaag heb ik ook nog een andere parfumfles van Victoria's Secret gekregen van Tessa voor m'n verjaardag.
De verpakking vind ik overigens ook heel mooi!
Bij de Etos verkopen ze nu voor €8,99 verschillende geurtjes e.d. van Victoria's Secret.

Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Wat een geweldige aankopen! Ik ken dat gevoel wel, ik denk vaak genoeg 'heb ik dit nodig? Nee, maar ik wil het wel'. Ik vind die kettingen van de H&M trouwens heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aaah die kettingen van de H&M zijn zoo leuk !

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr