maandag 15 december 2014

I need new shoes

| | 2 reacties
 Op mijn shoe-wishlist kwamen jullie deze schoenen al tegen, de Nike Huarache. Afgelopen weekend ben ik flink wezen shoppen in het Westen van Nederland. Mijn aankopen laat ik zien in 3 artikelen, deze waar ik mijn nieuwe schoenen laat zien, eentje van de accessoires en tot slot nog m'n nieuwe kleding (yay).

Morgen (16-12) ben ik jarig en word ik finally 14! Dit weekend heb ik daarom ook maar eens flink wat verjaardagscadeautjes voor mezelf gekocht haha.

Afgelopen keer had ik nieuwe Vans gehaald en ik wilde toch nog wel heel graag de Nike Huarache. Ik heb gekozen voor de zwarte met donkerblauw en een beetje oranje omdat deze perfect bij m'n bomber jacket past. Nu ik ze eindelijk heb, heb ik alweer een oogje op nieuwe schoenen. (Ooops)
  De schoenen zijn van mesh/synthetisch materiaal. De schoenen zitten goed strak en je hebt dus geen probleem met dat je voet er misschien de hele tijd uit gaat omdat 'ie net iets te groot is. Bepaalde stukken hebben een slangen print patroon wat ik erg leuk vind, geeft het toch wel weer een finishing touch. Het voorste stuk bij de tenen is zwart en nog een paar andere details. Verder is de rest van de schoen donkerblauw met een oranje streep op de voorkant en het oranje logo op de achterkant.
De zool is best hoog, lijk ik tenminste nog weer een beetje langer. Op de voorkant in het rondje en op de achterkant zoals je ziet staat het logo. Het matte deel van de schoen die vanaf de zijkant via de achterkant weer wordt verbonden met de andere zijkant erg leuk. Het heeft iets weg van de Adidas ZX Flux.

Deze schoenen waren wel echt een musthave bij mij en ze lopen hemels!!!!! Ze zitten goed om m'n voeten waardoor ik er gemakkelijk op kan lopen. Wat ik een klein nadeeltje vind is dat ik ze wel lastig aankrijg soms maar verder ben ik echt in love met deze pareltjes.

Ik heb mijn Nike Huarache bij de Footlocker gekocht voor €109,99 i.p.v. €119,99 omdat ik korting kreeg door een kaart of zo. Verder zijn ze ook bij verschillende andere schoenenwinkels te koop zoals JD Sports.

Welke schoenen vinden jullie echt een musthave?
Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Happy birthday! Heel veel plezier vandaag, ik hoop dat je een hele leuke dag hebt, enjoy your day ! Xxx

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr