woensdag 24 december 2014

MUA Starry Night Palette

| | 1 reacties
 De paletten van MUA vind ik erg fijn ik gebruik, mijn Undress Me Too palette van MUA gebruik ik dan ook met veel liefde en bijna elke dag. Het Starry Night palette bevat mooie kleuren, roze/paarse kleuren, maar ook blauwe/grijze kleuren en natuurlijk een highlighter!

 Het palette bestaat uit 12 mooie kleuren, die je goed met elkaar kan combineren. De verpakking van de paletten van MUA vind ik niet echt wauw. Een glimmend zwart rechthoekig doosje met een doorzichtig gedeelte op de bovenkant waardoor je de kleuren al kunt zien zonder het palette te openen. Met zilveren letters staat het merk op de bovenkant van het palette.
Op de onderkant van het palette zit een zwarte sticker waarop staat welk palette het is; Starry Night.
Ook staat dit erop; een dramatische collectie van oogschaduws die ultieme glamour zal toevoegen aan jouw avondje uit.
Het is ook wel echt een palette voor een avondje uit, maar de kleuren zijn toch wel erg mooi. Ook voor overdag als je het een beetje rustig houdt.
Ook bij dit palette heeft iedere kleur een eigen naam waardoor je ze kunt onderscheiden.

 Het palette bevat 4 roze/paarse tinten, 2 blauwe tinten, 1 highlighter en de rest zijn voornamelijk donkere/grijze tinten. Bij het palette zit ook een kwast met aan beide kanten een sponsapplicator, handig voor een spoedgeval maar ik gebruik zelf toch liever mijn eigen kwasten.
Wanneer komt er toch eens een spiegeltje in de paletten van MUA dat zou toch wel fijn zijn.

Pyxis - Apus - Aquila - Equuleus - Cetus - Orion - Lupus - Monoceros - Sagitta - Hydra - Vela - Pavo
Ik ben altijd erg tevreden over de pigmentatie van de paletten van MUA en ook dit keer. Op de swatches zie je dat de kleuren van het palette goed zijn gepigmenteerd en dat is toch wel een feestje. Wat ik wel jammer vind is dat ze een beetje korrelig zijn, maar dat is toch niet zo'n probleem als je kijkt naar deze mooie kleuren die erg goed gepigmenteerd zijn.

De paletten van MUA zijn nu in de sale voor 4,79 i.p.v. 5,99 en is te koop in geselecteerde Kruidvat filialen.

Liefs, Gita.

1 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr