dinsdag 23 december 2014

MUA Undress Your Skin Shimmer Highlighter

| | 1 reacties
Prachtig, vind je niet? Ik was nog steeds opzoek naar een highlighter, bij MUA lag er één en wat viel die op! Eleonoor haalde deze highlighter voor mij, voor mijn verjaardag en vandaag ga ik 'm voor jullie reviewen.
 Zo'n highlighter valt toch op? Zo'n highlighter laat je toch niet liggen? Hij is in één woord stunning. De highlighter heeft een golvend patroon met een 3D effect. De highlighter heeft een beige tint met een roze glans, wat ik erg mooi vind.
Op de achterkant van het doosje zit een sticker waarop overige informatie staat over de highlighter zoals de ingrediënten, hoeveel gram erin zit, hoelang hij te gebruiken is na openen, waar die is gebruikt en ofcourse.. De streepjescode haha. Ook staat er een beschrijving van de highlighter: het is een lichtgewichte poeder die je huid verandert met een verlichte shimmer.

Het 3D patroon doet me een beetje aan de woestijn denken, geen idee waarom.. Maar dit is een beetje mijn verbeelding. Zoals je ziet lijkt 'ie erg roze met een beetje beige. De highlighter zit in een wit doosje met doorzichtige deksel, op de deksel staat met witte letters de naam van het product. Ik vind het roze met wit erg mooi samengaan en ook dankzij het 3D effect komt het product niet erg cheap over.
De pigmentatie is erg goed, alhoewel ik steeds denk dat er heel weinig op mijn kwast zit -wat niet zo is-. De highlighter heeft een parelmoer glans, wat ik erg mooi vind. Als ik de highlighter wil aanbrengen denk ik steeds, zoals ik al zei, dat er heel weinig van het product opzit maar dat is eigenlijk niet zo. Als ik 't aanbreng zie ik dat ik eigenlijk wel genoeg op mijn kwast had.
De highlighter vind ik erg mooi en geeft een mooie glans.

De highlighter is in geselecteerde Kruidvat filialen te koop bij MUA voor €6,99.

Liefs, Gita.

1 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr