dinsdag 30 december 2014

OOTD

| | 4 reacties
 Vandaag weer een outfitpost en waarschijnlijk de laatste van het jaar. Een paar dagen geleden ben ik in de kou een half uur gaan fietsen omdat ik naar Marit toeging. Toen ik net een paar straten uit was gefietst kwam ik erachter dat ik helemaal geen muts had gepakt. Door mijn luiheid ben ik gewoon verder gefietst, ook al had ik misschien toch naar huis moeten gaan om een muts te pakken. Toen ik na een halfuur fietsen eindelijk bij Marit aankwam hebben we even wat thee gedronken en gekletst. Na een halfuurtje te hebben gekletst hebben we maskers van dr. Van Der Hoog op ons gezicht gesmeerd. Lachen hoor haha.

Na het eten hebben we de maskers van ons gezicht gehaald en zijn we onze make-up gaan doen. Daarna zijn we naar buiten gegaan om wat outfitfotootjes te schieten. Het was echt té koud en ik had dus niet zo'n zin om heel lang naar een plek te zoeken waar ik outfitfoto's kon maken dus we zijn gewoon op ongeveer 5 meter van Marits huis foto's gaan schieten hihi.

Ik droeg mijn tropical blouse, aangezien ik die al een tijdje niet meer aan had gedaan. Het is een vintage blouse en hij valt oversized bij mij. Er staan trouwens leuke poppetjes op mijn shirt die aan het surfboarden zijn. :-) Verder droeg ik ook mijn leren jasje en girls believe me... Draag rond deze tijd van het jaar echt een winterjas, geen leren jasje maar een winterjas.

Ik draag in deze outfit best veel items van leer. M'n jasje, m'n schoenen en m'n tas zijn van leer. Leuk feitje, deze leuke, mooie en handige tas komt trouwens van de Action en was maar €7,95!!!! Ik gebruik hem ook gewoon voor school en hij is super leuk. De onderkant is van een soort slangenprint leer gemaakt.

Verder droeg ik bij deze outfit geen sieraden. Alhoewel, ik had eerst oorbellen in maar ik had deze uitgedaan omdat ik 't masker op m'n gezicht ging aanbrengen. Eigenlijk hoeven er bij deze outfit ook helemaal geen sieraden want de blouse is wel een echte eyecatcher. Wat vinden jullie trouwens van m'n haar? Ik heb het weer is een keertje anders gedaan.Blouse: Vintage | Jasje: Only | Broek: H&M | Schoenen: Dr. Martens | Tas: Action

Wat vinden jullie van deze OOTD?
Liefs, Gita.

4 reacties:

  1. Leuke outfit! Je blouse is inderdaad echt een eyecatcher! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die luiheid herken ik haha. :') Hele toffe blouse heb je aan en je haar vind ik ook echt heel leuk zitten. Fijne jaarwisseling alvast! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave outfit! Die tas is ook super leuk! :)

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr