zondag 4 januari 2015

MAC Matte Lipstick Velvet Teddy

| | 3 reacties
 Ik denk dat ik de liefde van mijn leven heb gevonden. In de Douglas viel mijn oog op deze lippenstift van Mac, alhoewel ik hem niet kocht droomde ik toch nog elke dag van 'm. Het kan allemaal. Afgelopen vrijdag is mijn droom uitgekomen!!! Van mijn beste vriendin Kelly kreeg ik -nog voor mijn verjaardag- de Velvet Teddy lippenstift van Mac omdat ik 'm zóóóó graag wilde. Kelly ik ben je echt eeuwig dankbaar!

Afgelopen vrijdag ben ik dus nar Den Haag geweest en daar heb ik een leuke maar vooral gezellige dag gehad met Kelly. Lekker geshopt en heerlijk gegeten, 2 keer bij de Macdonalds en 2 keer bij de V&D oeps. Ik heb me redelijk gedeisd gehouden met kleding kopen, namelijk maar 2 t-shirts.
 De lippenstift zit in een kartonnen, rechthoekig, zwart doosje. Op de zijkanten staat informatie over de lippenstift, het merk, de ingrediënten, streepjescode en nog veel meer. Op de bovenkant zit een rond zwart stickertje die matcht met het doosje zelf, op dit stickertje staat welke lippenstift het is/de naam van de lippenstift.

 De huls van de lippenstift is niet heel spannend, Gewoontjes, maar chique. Een zwarte huls waar met zilveren letters het merk op is geschreven, verder zit er nog een zilveren ring in het midden. Op de onderkant staat nog even weer vermeld welke lippenstift het is, zo raak je niet in de war als je meerdere lippenstiften hebt van Mac want de hulzen zijn (bijna) allemaal hetzelfde. Haal je de dop eraf dan zie je een zilveren huls met zwarte letters. De lippenstift gaat zoals -voor zo ver ik weet- elke lippenstift omhoog door te draaien. 


Ik had even een foto van de lippenstift gemaakt met mijn iPhone want met de camera leek de kleur veel meer roze. Hier zie je het wel goed, het is een lichtbruine lippenstift en hij ruikt ook nog eens heerlijk! Het is echt een mooie matte, bruine kleur die ik voor elke dag zou kunnen gebruiken! I love it.
Nog even een selfie erbij waar ik de lippenstift opheb, beetje awkward maar ja. De lippenstift blijft gelukkig lang zitten en overleeft zeker weten een maaltijd. Verder zie je ook goed dat 'ie mat is. Ik zou 'm alleen wel na een halve dag even bijwerken, maar verder niet al te vaak. Ik vind het een erg mooie kleur, je ziet niet echt dat je een lippenstift op hebt maar je ziet wel verschil zonder lippenstift en daarom kan ik deze gewoon allday gebruiken!

Deze prachtige matte lippenstift van Mac; Velvet Teddy is te koop bij Mac en in sommige winkels van Douglas en Bijenkorf voor €19,00.

Welke lippenstift van Mac raden jullie aan?
Liefs, Gita.

3 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr