vrijdag 26 december 2014

P.S. Love Primark: Nagellakjes en lipgloss

| | 7 reacties
 Afgelopen weekend ben ik naar de Primark geweest en daar ging ik weer eens langs de make-upschappen. Normaal gesproken neem ik daar nooit iets van mee, maar ik was stiekem toch wel benieuwd naar de producten.
Ik was al best lang opzoek naar een matte top coat, want steeds nieuwe matte nagellakjes halen vond ik ook weer te veel geld. Bij de Primark zag ik als eerste deze matte top coat en besloot 'm gelijk mee te nemen. Verder heb ik heel veel dat mijn nagels wanneer ze lang zijn afbreken of dat ik ze aardig kan buigen. Erg vervelend, toen ik de 'strong nails' en 'hard nails' lakjes zag was ik eigenlijk best wel benieuwd. Als laatst nam ik ook nog een lipgloss mee, iets wat ik normaal gesproken nooit zal halen omdat ik ze eigenlijk best vervelend vind.

De matte top coat is erg fijn in gebruik en ik ben er erg blij mee! Nadat je 1 laagje aanbrengt krijg je al een mat effect, erg mooi. Wat wel een nadeel is, is dat wanneer je met iets scherps op je nagellak komt -ookal is deze al droog- er een afdruk ontstaat. Verder droogt 'ie heel snel op en geeft 'ie een goed mat effect.

Deze lakjes moet je van tevoren goed schudden omdat ze anders te olie-ig zijn. Daar zat ik dan, aan tafel om m'n nagels te lakken met de 'strong nails' nagellak. Nadat ik alle nagels had gelakt zaten me handen opeens helemaal onder de nagellak maar ik had geen idee waarom. Toen ik voor de 2de keer mijn nagels lakte had ik hetzelfde probleem maar halverwege bedacht ik me dat ik nog moest schudden (oeps my bad). Uiteindelijk was het gelukt, de nagellak droogt niet heel snel op maar daar moet ik het maar meedoen. Ik heb eigenlijk ook geen idee of het werkt.

Bij de 'hard nails' nagellak staat op de verpakking dat je vooraf goed moet schudden en daarna 1 laag moet aanbrengen en moet laten drogen. Bij de 'strong nails' staat op de verpakking dat je vooraf goed moet schudden en daarna 1 of 2 lagen moet aanbrengen en moet laten drogen. Knoop het goed schudden goed in je achterhoofd haha.


Dit is de kleur 27 Nude van de P.S. Love 3D Shine Lipgloss collectie. Mijn eerste indruk toen ik 'm ophad? Uh.... Het is bijna dezelfde kleur als mijn huid en het zag er dus best wel raar uit, vooral wanneer er dan nog een paar niet goed uitgesmeerde klodders op m'n lippen zitten (dat is waarom ik meestal niet voor zulke lipgloss ga). Nadat de lipgloss een tijdje op m'n lippen zit begin ik er aan te wennen en is het misschien toch wel een mooie kleur. Alleen raad ik 'm niet aan en zou ik 'm niet zo snel nog een keer weer kopen.

Al deze producten zijn te koop bij de Primark; de nagellakjes zijn allemaal voor €1,50 te koop per stuk en de lipgloss is te koop voor €2,50.

Wat vinden jullie van de make-up van de Primark?
Liefs, Gita.

7 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr