maandag 29 december 2014

Sieraden van ikbensieraden

| | 3 reacties
 Van ikbensieraden kreeg ik een pakketje met 2 kettingen en één paar oorbellen. Ikbensieraden is een leuke webshop met een groot assortiment aan sieraden, voor ieder wat wils. Ze verkopen sieraden voor vrouwen en mannen -natuurlijk is er veel meer te vinden voor vrouwen-. Ze verkopen o.a. armbanden, kettingen, oorbellen, broches, horloges, ringen maar ook haar sieraden en hangertjes.
 Het pakketje ontving ik erg snel, na 1 dag al. Ze bezorgen de sieraden in Nederland en België en er wordt bezorgd op dinsdag t/m zaterdag en meestal worden de pakketjes tussen 09:00 en 18:00 bezorgd. Alle sieraden waren weer apart verpakt in een doorzichtig zakje.

Deze ketting valt onder het kopje 'Funky Kettingen', het is een echte statement ketting en mooi voor de feestdagen. De ketting is gemaakt van een zink legering, resin, strass en een waxkoord. De ketting bevat een karabijnsluiting wat ik zelf altijd het prettigst vind. Het is een ketting met goud en zwart, deze kleuren samen vind ik erg chique staan en is eigenlijk wel voor bij elke outfit te gebruiken. De lengte van de ketting is 45 cm met nog eens 5 cm bij de sluiting.

Deze ketting heeft nu 30% korting en is te koop voor €9,95 i.p.v. 14,25. Klik hier om het artikel te bekijken op de site.

 Veel zilveren kettingen heb ik -nog- niet dus ik ben erg blij met deze zilveren ketting! De ketting is gemaakt van zilver 925 en heeft een karabijnsluiting net zoals de vorige ketting. Deze ketting kun je dragen op 2 manieren omdat de hangers aan de ene kant 'ribbels' hebben en aan de andere kant effen zijn. Verder is de ketting 46 cm en is 'ie niet kleiner te dragen wat ik een klein nadeeltje vind, want hij is ietjes aan de lange kant.
Met de ketting kan je veel kanten op omdat de ketting niet heel 'druk' is en omdat het een zilveren ketting is, is deze te combineren met alle kleuren.

Deze ketting valt onder de categorie 'Zilver Plated Kettingen'. De ketting is met 20% korting te koop voor 16,59 i.p.v. 20,75 en is hier te koop.

 Tot slot kreeg ik nog deze oorbellen. Kleine plaatjes in verschillende kleuren zijn aan elkaar vastgemaakt met een sterk draad en aan de beide uiteindes zit een houten kraaltje. De oorbel zelf is van koper, een nadeel is dat er geen 'dopjes' bij zitten. De oorbel zou dus zo uit je oor kunnen vallen, alhoewel ik niet denk dat dit snel zou gebeuren. De oorbellen matchen het best bij kleuren zoals roze, maar omdat de plaatjes in verschillende kleuren zijn zou je 'm ook met andere kleuren kunnen matchen.

Ik weet niet precies hoe duur deze zijn, op de site staan 2 oorbellen die erop lijken maar net niet helemaal hetzelfde zijn. Deze oorbellen zijn €3,45 en zijn iets korter en deze oorbellen zijn €4,95 en zijn iets langer en bevatten meer kralen.
Al deze prachtige sieraden komen van www.ikbensieraden.nl, ze verkopen er erg leuke sieraden die ook nog eens helemaal trendy zijn! Ik zal een kijkje nemen als ik jullie was.

Liefs, Gita. 

3 reacties:

  1. Hallo Beauty's: nu is de eerst ketting nog steeds 9.95euro, 30% korting.
    Als je kortingscode: 06CNFJ gebruikt, nog meer 10% korting.
    Vivienne

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr