woensdag 28 januari 2015

Essence Hidden Stories Highlighter

| | 2 reacties
Finally Essence heeft een highlighter!!!!! Ik vind de Hidden Stories collectie van Essence echt een sprookje, maar zijn de producten ook echt zoals wat je ervan verwacht? De collectie bevat vooral pastel kleuren met lekker veel glitters. Deze collectie bevat 2 highlighters, een roze en een lichtpaarse. Ik koos voor de roze, ondanks ik niet veel verschil zag bij de swatches. Al benieuwd?

 De verpakking vind ik gewoontjes, maar ik mag niet klagen. Het doosje is doorzichtig met zilveren letters op de bovenkant. Het product zelf ziet er wel mooi uit, een lieve roze kleur die je snel opvalt doordat het doosje doorzichtig is. Ik koos voor de rozige highlighter; 01 Rose In Wonderland. Het is een crème highlighter en je moet 'm aanbrengen met je vingertoppen staat er op de achterkant.


 Mooi, ziet 'ie eruit, zolang je 'm niet gebruikt. Er komt niet heel veel pigment vanaf en je moet heel wat moeite doen om het te zien te krijgen op je gezicht. To be honest, ik zag helemaal geen verschil op m'n gezicht. Een tegenvaller. Verder deukt de highlighter snel in en vervormt gemakkelijk in verschillende vormen door de crème structuur. De 2 highlighters van de collectie lijken erg op elkaar en aangezien de pigmentatie niet goed is zal ik ze sowieso niet allebei aanschaffen, maybe not even one....

Deze highlighter is van de Hidden Stories collectie van Essence en is tijdelijk te koop bij o.a. de Kruidvat voor €2,99. De highlighter valt wel een beetje tegen, aangezien de pigmentatie niet goed is.

Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Jammer dat je hem niet zo prettig vind. Ik ben zelf van de hele subtiele highlighters en ik vind hem daarom juist fijn Hihi! X

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr