maandag 26 januari 2015

Lip Smacker Chupa Chups

| | 2 reacties
 De populaire Lip Smackers, wie kent ze nou niet? Dit keer zijn de populaire merken Lip Smacker en Chupa Chups samen gaan werken en brachten een serie nieuwe Lip Smackers uit, dit heerlijk ruikt en 'smaakt'. Chupa Chups is een lolly merk en dat zie je ook wel terug in deze Lip Smackers. Wanneer je ze aanbrengt op je lippen ben je gewoon geneigd om met je tong langs je lippen te gaan.

Lip Smacker is 's werelds eerste en favoriete merk lippenbalsem. Chupa Chups heeft sinds de lancering in 1958 al menig hart veroverd van miljoenen consumenten -en de mijne- in ca. 120 landen.

 De Lip Smacker Chupa Chups Best Flavour Forever serie bevat de leukste Lip Smackers. De Lip Smacker Chupa Chups is verkrijgbaar in 8 bestselling Chupa Chups smaakjes. Hij bestaat uit de smaken: apple, cocoa vanilla, raspberry, watermelon, strawberry crème, orange, strawberry en vanilla. Ze geven allemaal nauwelijks kleur af, maar dan geeft de kleur strawberry toch wel de meeste kleur af van allen. 

De iconische bloem in het logo van de populaire lollipop is eind jaren zestig ontworpen door niemand minder dan Salvador Dalí. Chupa Chups staat symbool voor een goede en leuke levensstijl, een optimistische kijk op het leven... altijd vol kleur! Dat zie je ook terug in de ontwerpen en de verpakking van de Lip Smackers. Het brengt geluk, het is trendy, het is spontaan en het is echt.

Het uiterlijk/de verpakking van de Lip Smacker is aangepast op de smaak van de Lip Smacker en alles matcht leuk en precies. De verschillende smaken, smaken en ruiken ook echt naar wat je verwacht en dat is erg fijn. Alleen vind ik de cacoa vanilla maar raar, want ik zie niet echt op het plaatje iets van cacoa en vanille. De Lip Smackers geuren ook heel lekker en je ruikt het al als je de dop eraf haalt. Door aan de onderkant te draaien komt de lippenbalsem steeds meer omhoog.

De Chupa Chups Lip Smackers voelen lekker zacht en cremerig op je lippen en de geuren zijn heerlijk. Ik raad deze leuke en lekkere Lip Smackers ook zeker aan! De Lip Smackers zijn te koop voor €12,99 bij ICI Paris XL, volgens mij zijn ze daar ook al los te koop en anders kun je ze los kopen bij de Claire's voor €3,99 per stuk.

Wat vinden jullie van Lip Smackers?
Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Die verpakkingen zien er super uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh ik heb deze laatst ook ergens gezien en nog zo erg getwijfeld om ze te kopen haha, nu moet ik ze misschien toch maar kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr