zaterdag 24 januari 2015

OOTD Snow

| | 5 reacties
Vandaag werd ik rond een uur of 9 wakker en had ik een appje gekregen van een vriendin met dat het sneeuwde. Ik ging meteen m'n bed uit om te kijken hoe het eruit zag en het was wel pretty hoor!
Aangezien ik vandaag af zou spreken met Boy besloot ik ook gelijk om outfitfoto's te maken want met sneeuw kan je natuurlijk erg leuke foto's maken. Nadat we een loempia hadden gegeten zijn we naar een park gegaan. Het was niet héél erg koud vergeleken met andere dagen maar het was ook niet bepaald warm. We zouden een sneeuwpop maken maar toen Boy een grote sneeuwbal had besloot hij om 'm kapot te maken door erop te springen. Uh right, daar ging het idee om een sneeuwpop te maken.

 Ik heb makkelijke, basic kleuren gebruikt en m'n kleding is ook niet heel bijzonder of zo. Ik droeg mijn fav T-shirt van Adidas die ik een tijdje geleden in Den Haag had gehaald toen ik Kelly ging opzoeken. Hij zit oversized en is gewoon met alles te combineren. Aangezien die in de sale was kon ik 'm al helemaal niet laten liggen, hij was namelijk afgeprijsd van €25,00 naar €10,00.

Van mijn jas kan ik ook geen genoeg krijgen, ik vind 'm persoonlijk zóóó leuk. Ik wil nog steeds een sjaal met gridpatroon, maar atm ben ik broke. Ik vind het wel een beetje jammer dat de jas een beetje gelig is en snel vies wordt.

Verder ben ik helemaal in love met mijn nieuwe -stoere- laarsjes, helaas zijn ze nu al een beetje vies. Het zijn enkellaarsjes van leer met een rits aan de buitenkant en een ribbelpatroon aan de voorkant. Ze waren afgeprijsd in de winkel en ik kon het niet laten om ze te laten liggen aangezien ik steeds voor me zag hoeveel leuke outfits ik ermee kon combineren. De laarsjes zijn van Poelman en zijn te koop bij o.a. Amigo.
 Ik droeg 2 van mijn minimalistische kettinkjes van OhSoHIP en ik droeg met ketting met 'steen' van de H&M. Verder droeg ik ook nog een oud horloge van de Claire's. Het horloge doet 't niet eens meer maar dat maakt niet uit, want geen enkel horloge van mij doet het meer. Ik gebruik horloges meer als sieraad dan om te kijken hoe laat het is.

Bij de H&M was er een week geleden een heel leuke actie met winterartikelen zoals mutsen, sjaals, handschoenen. De tweede winteraccessoire was gratis en aangezien deze muts €3,- (in de sale) was besloten Marit en ik 'm allebei te kopen yay. Een muts is een musthave voor mij in de winter aangezien ik niet tegen koude oren kan.

T-shirt: Adidas (JDSports) | Jas: Monki | Broek: Bershka | Laarsjes: Poelman (Amigo) | Minimalistische kettinkjes: OhSoHIP | Ketting, muts: H&M | Horloge: Claire's

Wat vinden jullie van deze outfit en sneeuwt het bij jullie ook?
Liefs, Gita.

5 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr