zaterdag 31 januari 2015

Polette Sunglasses

| | 3 reacties
Winter+Gita+zonnebrillen=match
Mijn liefde voor zonnebrillen is groot, vooral voor aparte zonnebrillen die niet iedereen heeft. Van Polette ontving ik deze prachtige zonnebril aka mijn nieuwe liefde. Het is een aparte zonnebril waarmee je niet iedereen ziet lopen, but I do.
Het is een ronde zonnebril met vierkante glazen, de kleur van de glazen verschilt heel erg; het ligt eraan vanaf welk aanzicht je kijkt. Ik zie vooral de kleuren donkerblauw/grijs, paars en groen.
Polette is een Frans merk voor zonnebrillen en brillen op sterkte. Polette was al super snel uitgegroeid tot marktleider in Frankrijk en is ook van plan om de Nederlandse en Vlaamse harten te veroveren met de introductie van een Nederlandstalige website. I like it!

Polette is de enige tussenpartij tussen fabriek en klant. De monturen en lenzen komen recht uit hun werkplaatsen, ze houden geen grote voorraden aan en maken geen gebruik van tussenpartijen.
Polette kan de (zonne)brillen voor scherpe prijzen aanbieden met dan nog eens de beste kwaliteit!
Ze bieden monturen aan tussen €9,99 en €49,99 en hun lenzen tussen €9,99 en €89,99.
Polette heeft een groot assortiment aan (zonne)brillen en op de site kan je alles gemakkelijk vinden. Er zijn zoooveeeel verschillende (zonne)brillen en je hebt dus ook zoveel keus, daar word je toch blij van. De stijlen variëren wel erg, je hebt namelijk retro en vintage ontwerpen maar daarnaast heb je ook nog klassieke, moderne en eccentrieke ontwerpen.
Ze bieden een enorme collectie aan van kwaliteitsglazen met enkelvoudige of multifocale eigenschappen. Alle glazen zijn ontspiegeld en kraswerend. Dit wordt bereikt door de glazen te voorzien van een beschermde coating die ook UV 400 bescherming biedt. Sommige van hun glazen voor bijzonder sterke oogafwijkingen zijn voorzien van RX bewerking, zodat ze in elk frame passen.
Alle brillen van Polette worden in het laboratorium gemaakt en daar besteden hun opticiens veel zorg aan de assemblage van jouw glazen en het gekozen montuur en controleren alle gegevens, zodat de bril jou in perfecte staat bereikt. Alles wordt goed gecontroleerd dus no worries!
Dit is nu gewoon echt mijn favoriete zonnebril in m'n zonnebrillenverzameling. Dit is de Polette Géométra S. Er staat dat de glazen grijs zijn maar het ligt er heel erg aan in welk licht je 't houdt en vanaf welk aanzicht je kijkt. Verder is het montuur van metaal en is die van erg goede kwaliteit, ben er super blij mee. Aan de zijkant van de pootjes zit een geribbeld patroon en het uiteinde van de pootjes is van een soort zacht plastic zodat er geen scherp uiteinde is. Aan de binnenkant van het pootje is "I love my polette" gegraveerd, erg leuk bedacht.
Ik kon alles gemakkelijk vinden op de site en het bestellen ging erg eenvoudig. Het duurde wel een tijdje voordat ik 'm in huis had maar als je iets moois wilt moet je er ook iets voor over hebben: geduld. Normaal kocht ik altijd van die goedkope zonnebrillen van zo'n €10,00 maar dan kan ik ze net zo goed bij Polette halen voor betere kwaliteit! Toen ik de zonnebril thuiskreeg zat 'ie in een klein doosje en daarin weer in een soort brillenzakje: te zien op de foto. Wat ik ook erg handig vind is dat er een brillendoekje bij zit zodat ik 'm, als het nodig is, kan schoonmaken.

Deze Géométra S zonnebril van Polette is te koop voor €23,98 op hun site. Ik ben er super blij mee en ik zou zeggen, neem zeker een kijkje op hun site! Oh ja en niet te vergeten, morgen komt er een outfitpost met deze zonnebril op m'n blog.

Wat vinden jullie van deze zonnebril?
Liefs, Gita.

3 reacties:

 1. Ik kende deze nog niet, maar wat zijn ze gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een supertof model.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had nog nooit van Polette gehoord,maar het is echt een leuke zonnebril ! Echt een leuk model.

  x

  BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr