zondag 1 februari 2015

OOTD: I C YOU

| | 2 reacties
 Schiphol is een super leuke plek om outfitfoto's te maken, daar ben ik zaterdag achtergekomen. Mijn opa en oma zijn voor zo'n 4 weken naar Indonesië, Bali geweest en mijn vader en ik gingen ze ophalen van het vliegveld. Een nadeel ervan was dat ik om half 6 moest opstaan, half slapend kleedde ik me aan. Deze ochtend heb ik gevlogd (alhoewel ik de volle 1,5 uur in de auto sliep) en de video moet ik nog even monteren, daarna komt 'ie asap op m'n youtubekanaal.
 Het begon bij het wachten bij gate 3. De koffers lagen nog lang niet op de baan en ik vroeg aan m'n vader of die wat outfitfoto's met mij wilde schieten. Ik zag een trap en aangezien dat niet zo ver lopen was gingen we daar wat foto's maken. Ik ging samen met mijn strawberries & cream frappuccino van de Starbucks op de foto want ik ben een echte whitegirl toch.
 Ik droeg mijn legerjasje/vestje weer is een keer, hij lag een hele tijd ongedragen in m'n kast. Vroeger was het een item die ik héél vaak uit de kast haalde, helaas, voor het jasje, gebeurde dit steeds minder. Toen ik laatst een plaatje ergens voorbij zag komen van iemand die ook zo'n outfit aanhad besloot ik om die outfit eens 'na te maken' en mijn geliefde legerjasje weer eens uit de kast te halen.
Ik vind het echt zonde als ik het legerjasje alleen maar in m'n kast laat slingeren want dit was wel één van m'n duurste items (oops).


Deze outfit bevatte vooral de kleur zwart, zwart is erg makkelijk te combineren dus waarom niet? Mijn legerjasje en m'n zonnebril zijn echte eyecatchers en dus hield ik de rest simpel. In mijn vorige post heb ik jullie al voorgesteld aan het merk Polette, waar deze zonnebril vandaan komt. Vanaf 1 februari kun je 10 dagen lang gebruik maken van 50% korting op de Polette collectie met de kortingscode: HalloNL. Ik zou er zeker gebruik van maken als ik jou was haha!

Broek, shirt met lange mauwen: H&M | Vest: Pull&Bear | Schoenen: Vans | Tas: Action | 
Muts: Carhartt | Zonnebril: Polette | Horloge: AllTheMusthaves | Ringen: H&M & C&A

Wat vinden jullie van deze OOTD?
Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Hele leuke outfit, vind je foto's ook erg tof geworden inderdaad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lekkere stoere outfit! En heb zelf nooit eerder foto's gemaakt op Schiphol, maar je zet me aan het denken :P
    x J. from I ate noodles for breakfast

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr