woensdag 29 juli 2015

OOTD | White, White, Oh And Black

| | 2 reacties
 T-Shirt: Adidas | Skirt, Cap: Primark | Shoes: H&M | Necklace: Floradise
De laatste tijd draag ik alleen nog maar zwart en wit. Een tijdje geleden ben ik naar Enschede geweest en toen gingen we naar een sushirestaurant, oké het is zeker ik vind sushi niet lekker. Ik wilde die dag nog wat outfitfotootjes maken en dit besloot ik te doen bij de muur van een (oude) kerk.

Ik ben normaal helemaal niet zó van de rokjes; héél leuk allemaal, maar uiteindelijk draag ik ze (bijna) nooit. Het rokje wat ik aan heb is meer gebroken wit, terwijl het t-shirt wit is. Ik besloot om de andere items, de schoenen en de pet, zwart te doen aangezien de rest wit was. De laatste tijd zie je héél veel mensen op Instagram met petten van Deus en zo maar door. Ikzelf ben geen persoon die €30,00 gaat uitgeven aan een pet, alleen om het merk dus ik besloot om deze goedkopere pet van de Primark voor €3,00 te kopen.
Een sieraad kon natuurlijk niet missen bij deze simpele outfit. De ketting is van de webshop Floradise en ze verkopen o.a. erg leuke sieraden! Ik droeg één van de layer-kettinkjes en ik vind 'm super cute. Hij is simpel en kan dus zowel bij elke outfit, scheelt weer tijd in de ochtend haha. Het is één ketting, maar het lijkt alsof het er 3 zijn dus eigenlijk heb je 3 kettinkjes voor €5,99 super cheap dus!

Lots of love, Gita.

2 reacties:

  1. Hele gave outfit! Mooi met al dat wit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In love with this outfit! Ik zoek zelf al zo lang naar leuke retro nike/adidas shirtjes, ze zijn zo cute!

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr