donderdag 27 augustus 2015

Zero Vintage | Mila Sunglasses

| | 2 reacties
De zomervakantie is helaas voorbij, maar het mooie weer komt zo af en toe weer tevoorschijn. Een tijdje terug ontving ik van Zero Vintage deze prachtige zonnebril genaamd 'Mila'. Aangezien het zonnetje zich zo af en toe weer laat zien is een (stylish) zonnebril altijd handig. Deze zomer was Mila één van mijn favoriete zonnebrillen!
Mila is beschikbaar in 6 verschillende kleuren. Ik koos voor een zwart montuur met blauwe glazen; de glazen zijn licht gespiegeld. De Mila sunnies hebben een gouden brug aan de bovenkant. Deze zonnebril had ik al een tijdje op het oog, alleen ik had geen idee waar ik 'm kon vinden.
Zero Vintage heeft een assortiment met super leuke zonnebrillen, ooh I love them!
Prijs
Mila is zoals ik al zei te verkrijgen in 6 verschillende kleuren voor €14,95. De verzendkosten zijn €3,00. Ik ben erg blij met mijn zonnebril van Zero Vintage. De zonnebril is van erg goede kwaliteit voor zo'n lage prijs. Daarnaast heb ik de schroefjes van de pootjes iets strakker gedraaid aangezien de zonnebril anders iets te groot was voor mij haha. Met deze zonnebril loop je zeker weten stylish over straat!

Lots of love, Gita.

2 reacties:

  1. Mooie zonnebril! Ik was ook nog aan het twijfelen of ik nog een nieuwe aan zou schaffen nu het weer herfst begint te worden, ik wacht toch maar tot volgend jaar zomer gezien het weer nu...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super cute sunnies! Also love your style!

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr