maandag 19 oktober 2015

StyleTone | Box October

| | 1 reacties
Wat was ik enthousiast toen de box van StyleTone bij mij thuis was! Alleen al de buitenkant zag er te leuk uit, dus ik kon niet wachten totdat ik het open kon gaan maken. Het concept is dat je een box thuisgestuurd krijgt waarvan je niet weet wat erin zit. Er zitten 5 full size producten in en de totaalprijs van deze producten ligt hoger dan wat je voor de box betaalt! Één week geleden heb ik een unboxing video gemaakt van deze box en die kan je hier bekijken. De StyleTone box van oktober bevat 5 erg leuke producten van merken die ik nog niet kende en een klein magazine met onder andere informatie over de producten! 
Tini Beauty Special Edition Lipstick
In het pakketje zat een lippenstift van Tini Beauty, een merk waar ik nog nooit iets over had gehoord. Ik ontving '1103 Glamour Girl', een mooie rode lippenstift. Ze zeggen dat het een perfecte Masala kleur blijkt te zijn, hoewel ik het meer een bordeaux rode kleur vind. Ik vind dat de lippenstift van erg goede kwaliteit is en ben er héél blij mee.
Ciaté Nail Polish
De nagellakjes van Ciaté zijn van professionele salon kwaliteit, erg goed gepigmenteerd en extra glanzend. Één van de 10(!) herfstkleuren zat in mijn pakketje en ik ontving de kleur '061 Sharp Tailoring', een grijze kleur en wat ben ik dol op grijze kleuren! Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van deze nagellak en kan niet wachten om m'n nagels te lakken, haha! De verpakking ziet er trouwens onwijs cute uit.
Cargo Cosmetics Brow Kit
Brows... Brows... Brows... Misschien wel hetgene waar ik de meeste tijd aan besteed als ik m'n 
make-up doe. Deze brow kit is hartstikke handig om mee te nemen, want er zit namelijk zelfs nog een kwastje bij! Ik moet nog wel even aan dit product wennen aangezien ik altijd een wenkbrauwpotlood gebruik. Ik ontving de brow kit in de kleur 'Medium'.
Three Custom Color Specialists Lip Pencil
Bij een goede lippenstift hoort natuurlijk ook een goed lippotlood. Het is een mooie warme rode kleur die perfect bij de lippenstift past van Tini Beauty. Het potlood is aan het begin wat hard; als je er een paar keer mee over de achterkant van je hand gaat, zal het potlood was fijner worden.
Sponge Me Konjac Sponge
Ik heb zo heerlijk lang naar die verpakking zitten kijken; kijk die schattige eenhoorns en regenboogjes nou! Maar daar gaat het niet om. Het gaat natuurlijk om de binnenkant (lekker cliché dit) er zit namelijk een spons in. De spons is in de vorm van een hart en hij is erg hard. Het is namelijk de bedoeling om deze nat te maken en deze dient om onder andere je gezicht mee schoon te maken en achtergebleven make-up weg te halen. Binnenkort zullen de sponsen van Sponge Me ook verkocht worden bij ICI PARIS XL.
Wat ben ik blij met deze prachtige box van StyleTone! De verpakking van de doos vind ik ook erg leuk, het heeft iets weg van de herfst. Ze hebben er goed over nagedacht; de kleuren van de producten passen namelijk erg goed bij de herfst! Ben jij nou ook zo benieuwd naar een box van StyleTone twijfel dan niet langer en bestel een box (of abonnement) hier!
Een box voor een adres binnen Nederland is €12,50 en voor België €15,00.

Lots of love, Gita.

1 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr