vrijdag 16 oktober 2015

OOTD | Autumn Leaves

| | 2 reacties
 Dress: H&M | Jacket, shoes: Pull&Bear | Cap: Primark | Sunglasses: Polette | Bag: Pauls Boutique
 Let's be honest, ik heb de beste vriendin en beste fotograaf! Ik vind het altijd leuk om foto's te maken met iemand en zo af en toe moet dit ook wel gebeuren voor mijn blog. OOTD-artikelen zijn toch wel mijn favoriet, want wat vind ik het leuk om in mijn hoofd tijdens de schoolvakken nieuwe outfits samen te stellen die ik vervolgens kan gaan dragen. De laatste tijd vraag ik Marit altijd om met mij foto's te schieten, want zij weet precies wat ik wil, het is gezellig en het resultaat vind ik persoonlijk altijd erg tof.
 Ik zal eerlijk zijn, een perfecte outfit voor de herfst is het niet. M'n voeten waren best koud, maar voor een keer naar de stad vind ik dit een toffe outfit. Het is namelijk iets wat niet iedereen zou dragen en dat soort outfits zijn mijn favoriet.
 Oversized sweaters, shirts, broeken, jurken; I love it! Toen ik afgelopen week een keer 1,5 uur geen les had, besloot ik samen met Marit naar de stad te gaan en zijn we wat gaan eten. Toen we daarna nog tijd overhadden zijn we even naar de H&M gegaan en daar zag ik deze jurk! Het is een jurk van de Basic collectie en er was er nog maar één over. De jurk was er alleen nog maar in maat XL, maar ik vond 'm zo tof dat ik 'm niet kon laten liggen aangezien die maar €7,00 was.
 Paul's Boutique AW15 (Autumn/Winter) collectie is er en wat ben ik daar enthousiast over! Weer eens een heleboel leuke tassen in de mooiste kleuren en modellen. Het zijn voornamelijk tassen met een klassieke stijl waar een stijlvolle en moderne twist aan is gegeven. De tassen van de AW15 collectie hebben neutrale kleuren tot olijfgroene kleuren en herfstige bordeaux kleuren, met blauwe details en hun 'signature' in het koraal.
Ik heb de Hattie Compton Bag mogen ontvangen en wat ben ik verliefd op deze tas. Het is een soort van bucketbag in het grijs met wit en zwart en met gouden details. Een perfecte kleur in mijn ogen en het past bijna overal bij! De Hattie Compton Bag kost €99,90.
Volg Paul's Boutique ook via Instagram (@PaulsBoutiqueBenelux) en Facebook.
 Zoals je ziet heeft de jurk een laag uitgesneden achterkant; iets wat ik vooral mooi vind voor in de zomer. Over de zomer gesproken, ook al is het geen zomer meer een zonnebril kan ik zo af en toe nog steeds gebruiken. Een zonnebril is een klein deel van je outfit, maar kan er toch wel voor zorgen dat je outfit helemaal 'af' is. Zo blijf ik het hele jaar door een zwak hebben voor leuke, mooie, schattige zonnebrillen. 
De Massimo zonnebril is een prachtige zonnebril vind ikzelf. Ik ontving 'm ongeveer een week geleden en toen ik het pakketje opende was ik erg enthousiast, want de zonnebril was zelfs mooier in het echt dan op foto's. De zonnebril heeft een doorzichtig/transparant montuur en is bij de pootjes voor een klein deel van zilver. Het bijzondere aan deze zonnebril vind ik dat deze van het ene aanzicht een klein beetje doorzichtig/lichtgrijs is en als je het vanuit een andere hoek bekijkt zijn de glazen weer spiegelend.
Volg Polette via Instagram (@PoletteEyewear), Twitter (@PoletteEU) en Facebook.
 Deze sandalen had ik voor de zomervakantie gehaald bij Pull&Bear, want ik had ze al best wel lang op het oog. Het feit dat ik ze bijna nooit in de zomer heb gedragen, vind ik eigenlijk wel jammer. Dit kwam omdat ze een beetje pijn deden aan de zijkanten en ik opgegeven moment dus een klein wondje kreeg, maar inmiddels zijn mijn voeten gewend aan deze prachtige sandalen.
De pet komt weg van de Primark en die was echt cheeeeheeeaaaaaap. Ik vind dat de pet héél erg lijkt op de Deus-petten, maar dan zonder het merk. De pet is zwart en basic en stiekem ook wel een musthave voor het geval dat.
Lots of love, Gita.

2 reacties:

  1. Wauw, lekker vlot geschreven, t wordt steeds beter :) misschien iets voor een toekomstige carrière zoals bijvoorbeeld journalistiek?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, lekker vlot geschreven, t wordt steeds beter :) misschien iets voor een toekomstige carrière zoals bijvoorbeeld journalistiek?

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr