maandag 4 januari 2016

Fash Luxe | Phone Case Floating Fish, Phone Decal Mirror

| | 2 reacties
Deze vakantie heb ik even mijn rust genomen en echt helemaal niks gedaan, behalve eten, slapen, af en toe make-up opdoen en zo nu en dan een dagje weg met de trein. Ik heb nog heel wat dingen waarover ik wil gaan bloggen en voor vandaag heb ik een artikel over twee producten van Fash Luxe. Als je van plan bent om iets te bestellen bij Fash Luxe kan je de kortingscode gitarangin gebruiken voor 5% korting op jouw gehele bestelling!
Phone Case Floating Fish Option 4
Dit hoesje is ontzettend schattig. Af en toe zag ik zo'n hoesje voorbij komen, maar ik had geen idee waar ik er één kon halen of bestellen. Het is een erg dik en stevig hoesje. Ik heb het hoesje voor een iPhone 5 en het past perfect om mijn telefoon. Het hoesje eromheen krijgen gaat gemakkelijk, alleen het hoesje eraf halen gaat met moeite. Het hoesje kan je ook met een doorzichtige, gele, groene of blauwe vloeistof krijgen en je kan in plaats van vissen ook dolfijnen of eenden.

Het telefoonhoesje is te koop voor €19,99, maar met de kortingscode gitarangin kan je 5% korting krijgen op jouw bestelling!
Phone Decal Mirror Silver
www.fash-luxe.com €14,99 - €12,99
Normaal gesproken ben ik nooit van de telefoonstickers, want ze zijn altijd maar één keer te gebruiken en dat vind ik altijd zo zonde. Toen ik een telefoonsticker mocht uitzoeken was ik erg nieuwsgierig naar de telefoonstickers met spiegel. Ik denk dat de meeste meiden het probleem wel kennen: dat je ergens bent en je wil kijken of jouw make-up nog goed zit, maar er is nergens een spiegel. Well, this phone decal saved my life. Fash Luxe verkoopt spiegelende telefoonstickers in de kleuren zwart, blauw, goud, paars en zilver en telefoonstickers met glitters in de kleuren zwart, blauw, goud, groen, roze, paars, regenboog en zilver.

Ik ging voor de spiegelende telefoonsticker in de kleur zilver. Voordat ik deze op mijn telefoon plakte, maakte ik mijn telefoon eerst goed schoon met spiritus en er zitten geen luchtbellen op het scherm. Deze telefoonsticker is nu in de sale voor €12,99, maar met de kortingscode gitarangin krijg je nog eens 5% korting op jouw bestelling.

Lots of love, Gita.

2 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr