woensdag 24 september 2014

Shoplog: Primark Enschede

| | 4 reacties
In mijn vorige artikel vertelde ik dat ik naar de Primark ben geweest in Enschede. Vandaag wil ik jullie mijn aankopen laten zien! Ik heb erg leuke dingen gezien waarvan ik er een paar heb gehaald. 

De Primark in Enschede zit hier nog niet heel lang en was dus ook wel een bezoekje waard.
We waren erg vroeg en konden dus lekker winkelen tussen opgeruimde spullen!!!! Mijn oog viel meteen op een roze wollen jas, helaas was deze 30,- en ik had niet al té veel geld mee. Samen met Marit heb ik volgens mij wel een half uur tussen de broeken gestaan. Uiteindelijk heb ik 1 broek meegenomen naar huis.
Een donkergrijze spijkerbroek met gaten bij de knieën. Ik zocht al best lang naar zo'n broek en ik wilde er niet al te veel geld voor betalen -kan ik net zo goed met een schaar een gat knippen-. Deze broek paste perfect en is highwaisted. Deze broek kostte maar 15,-.

 M'n vriendin had deze flannel gepakt en die MOEST ik ook hebben. Na een tijdje zoeken had ik 'm ook gevonden. Ik vind flannels een musthave, ze zijn erg makkelijk te combineren en je kan er alle kanten mee op. Het bloesje open, het bloesje dicht, in je broek, uit je broek, rondom je heup enzovoort. Het is een donkergroen bloesje, zelf had ik al een rode. Het bloesje is te koop voor 9,-.

Ik kwam dit mooie jasje tegen, tenminste ik vind 'm prachtig! De felle kleur maakt het helemaal af en het is dus echt wel een eyecatcher vooral in de herfst. Deze jas hadden ze ook nog in het felroze maar ik heb geen gele kleding en geel leek mij wel een leuke kleur. Ik denk dat sommige mensen deze jas zullen halen, maar ik houd er echt van. Misschien lijk ik nu op een banaan hihi. De jas is te koop voor €25,-.

Een mooie statement ketting met kleur ontbrak nog in mijn sieradenkast. Ik heb het hele sieradenschap afgezocht naar een ketting met kleur. Bijna geen één ketting was met kleur. Er waren er tenminste heel weinig of ze bevatten maar een klein beetje kleur. Toen ik deze ketting zag was ik als één van de meest gelukkige mensen op aarde (haha wat ben je toch weer grappig Gita). Voor zover ik wist was dit de enige die er nog was en ik vond 'm prachtig. Deze ketting was maar €8,-. De ketting bestaat uit een mooie lichtroze en -groene kleur.

Zijn jullie al bij de Primark in Enschede geweest?
Liefs, Gita.4 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr