maandag 8 september 2014

Shoplog: Wini, Alysa, Farlys, DA, Brandy Melville & Graziana

| | 4 reacties
Hey girlssss!
Ik ben gisteren naar Amsterdam geweest met Tessa en het was suuuuuper gezellig!
We zijn naar Madame Tussauds geweest en hebben natuurlijk ook gewinkeld.

Na 2 uur in de trein te hebben gezeten kwamen we aan in Amsterdam. Via de Zeedijk gingen we naar Madame Tussauds, we wilden namelijk een tussenstop maken bij de YoYo! voor bubble tea. Toen we bij de YoYo! aankwamen bleek het dat die pas om 12:00 open zou gaan en wij waren er al rond half 11. Toen zijn we maar doorgegaan naar Madame Tussauds, we zijn met vele wassen beelden op de foto geweest en oh wat vond ik sommige beelden eng. Aan de andere kant was het super tof om te zien hoe goed ze het hebben nagemaakt. Toen we klaar waren in Madame Tussauds zijn we gaan winkelen en ik heb best veel gehaald in Amsterdam vind ik zelf! We zijn ook nog naar een paar vintage winkels geweest in de Haarlemmerstraat, ik had zo'n leuk bomberjacket gezien maar helaas was die te groot. Heb ik weer. Maar genoeg gepraat, kort samengevat: het was super leuk in Amsterdam.
    
Als eerst mijn vintage shirt die ik heb gekocht bij de Wini. Och wat vind ik 'm leuk. Normaal gesproken houd ik echt niet van drukke shirts en printen, maar dit shirt vond ik zo leuk! De knoopjes zijn ook super leuk gemaakt, ja ik ben zo iemand die daar op let.

Mijn kindjes, mijn lieve, nieuwe kindjes. Ik ben zo erg in love met deze schoenen. Ik weet niet precies hoe hoog het plateau en de hak zijn maar ik weet wel dat ze ontzettend fijn lopen! De hakken hebben aan de zijkant een gedeelte wat 'meestretcht'. Erg handig want zo past mijn voet gemakkelijk in de schoen zonder een rits open te maken of iets anders. Als laatste de onderkant van deze schoenen, dit maakt de schoenen wel helemaal af -mijn mening-. Het lijken een beetje op torens van kastelen haha! Deze schoenen zijn trouwens bij de Alysa te koop.


Onderweg naar de vintagewinkels kwam ik in een winkeltje genaamd Farlys, daar vond ik dit leuke shirt. De strepen zijn van mesh waardoor het doorschijnend is. Het is een lekker eenvoudig shirt en makkelijk te combineren, daar houd ik van!

Linksboven: W7 In The Night - Rechtsonder: W7 In The Buff
Ik ga niet te veel over deze 2 palettes vertellen want ik wil ze namelijk nog een keer reviewen. In het vorige artikel zagen jullie dat ik het W7 In The Nude palette laatst heb gekocht, zondag kocht ik 2 andere palettes van W7 want ze zijn gewoon zo leuk. Als ik eenmaal iets heb waarvan er meerdere zijn, wil ik ze het liefst allemaal -niet echt goed voor m'n portemonnee-. Bij de DA in Amsterdam kocht ik W7 In The Buff en W7 In The Night. Wat zijn ze leuk he!


Ik was eerder nog nooit in de Brandy Melville geweest omdat ik niet wist waar die zat -heb ik trouwens bij meerdere winkels, oeps-. De Brandy Melville is zo leuk ingericht en de kleding is best wel leuk, alhoewel heel veel dingen zijn erg basic. Ik heb 2 topjes gehaald bij de Brandy Melville, als eerst de witte croptop die je hierboven ziet. Van voren ziet hij er erg normaal uit maar de achterkant vond ik zo leuk!

 
Als 2e heb ik dit topje gehaald, ik vind de vorm van het topje erg leuk. De zijkanten zijn er een beetje uitgescheden zeg maar, wat het net weer anders maakt.

   
Als laatst heb ik deze tas gekocht. Ik zocht al een tijdje een goede handtas voor school omdat ik m'n rugtas een beetje saai begin te vinden nu ik er al bijna 3 jaar meedoe. Bij de H&M zag ik al zo'n soort model, maar daar waren ze 40,- wat ik een beetje veel vond. Toen Tessa en ik de Graziana binnenstapten kwamen 2 werknemers al meteen naar ons toe met een heel verhaal over de tassen. Dat alle tassen bijvoorbeeld 5,- korting kregen en als het showmodel de laatste tas was je 10,- korting kreeg. Als ik een winkel inloop wil ik het liefst gewoon eerst zelf kunnen kijken!!! Door wat te onderhandelen heb ik deze tas een stuk goedkoper mee kunnen krijgen, dankjewel Tessa haha! 
Ik heb deze tas vandaag meegenomen naar school en ik vind 'm erg handig! Jammer dat toen al m'n boeken erin zaten hij niet dicht kon, maar dat was geen ramp. Ik had een groot deel van de boeken in m'n kluisje gegooid.

Ik vind het trouwens super leuk dat ik van sommige mensen berichtjes krijg over m'n blog en over hoe ze 't vinden!!! Ik probeer zo veel mogelijk dingen erop te zetten maar dat gaat best lastig met school. (Eigenlijk hoor ik nu huiswerk te maken en te leren, jammer dan.)

Welk item vinden jullie het leukst?
Liefs, Gita.

4 reacties:

  1. aaaah super leuke blog zoals altijd! je bent een topper!! je blouse vind ik toch wel echt het mooist hoor!! loveyou en een dikke kus <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik ken je verder niet, maar echt een super leuke blog ! x

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr