zondag 19 oktober 2014

OOTD + Diary

| | 3 reacties
Na 2 maanden heb ik eindelijk Kelly weer gezien, we gingen naar Amsterdam toe om wat te winkelen. Het was heerlijk weer (warm zelfs) en ik heb het super leuk gehad in Amsterdam, alleen wel wat voetpijn... Maar dat hoort erbij.

Om 8 uur 's ochtends namen we de trein vanuit Den Haag naar Amsterdam. Toen we uiteindelijk rond half 10 in de Kalverstraat rondliepen bleek zo'n beetje alles dicht te zitten en gingen de winkels pas om 10 uur open. De Forever21 zat al wel open dus daar hadden we even wat rond gekeken aangezien er bijna niemand in de winkel was. Toen we klaar waren, waren nog steeds erg veel winkels dicht dus gingen we maar even in de Macdonalds zitten om onze telefoon op te laden en natuurlijk voor de wifi.
Nadat we al bijna het hele centrum hebben gehad begon het steeds drukker te worden en we kregen steeds meer voetpijn. We besloten om naar de Starbucks te gaan en eens te gaan zitten.
Nadat we onze 'rust' hadden gehad moesten we weer naar het station toe om onze trein te halen. Aangezien ik nog wat fotootjes wilde maken en wat lekkers meewilde in de trein (^.^) moesten we snel lopen. Bij onze dagkaarten zat namelijk een bon waarmee we voor 2,50 patat en een snack konden krijgen. Zoiets gebruik ik dan toch!!!!!
Nadat we nog een paar fotootjes voor het station hadden gemaakt, zijn we naar binnen gegaan en hebben we eten gehaald voor onderweg. We moesten 2 keer overstappen en moesten in totaal 2 uur en 14 minuten reizen, te lang...
 Om ervoor te zorgen dat niemand naast me kwam zitten moest ik natuurlijk maatregelen nemen.. En me als een idioot gedragen.
In de avond hebben we bij mij thuis pizza gemaakt en een filmavond gehad met nog een paar andere vriendinnen.
Om half 12 bleven Kelly en ik alleen over en was het erg rustig vergeleken met de paar uur daarvoor hahaha. Kelly is bij mij blijven logeren en vandaag gaan we nog wat leuke dingen doen! :-)

OOTD: Broek, croptop trui & schoenen: H&M | Vest: New Yorker | Ketting: Primark | Hoofdaccessoire: Tally Weijl

Wat vinden jullie van deze OOTD?
Liefs, Gita.

3 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr