zaterdag 29 november 2014

De Wereld Draait Door

| | 2 reacties
Even een artikeltje over gisteren. Ik ben namelijk gisteren naar De Wereld Draait Door (DWDD) geweest met mijn vader en beste vriendin Marit. In DWDD hebben ze elke laatste vrijdag van de maand een terugblik op wat er de afgelopen maand allemaal is gebeurd, gisteren ging het dus over de maand november. Ook de herdenkingsdienst van MH17 maakte deel uit van deze terugblik en ze hebben mij gevraagd om aan tafel te zitten met Matthijs van Nieuwkerk, Marc-Marie Huijbregts, Beau van Erven Dorens en Arjen Lubach.
Om half 4/kwart voor 4 werden we opgehaald door een Taxi, die DWDD had geregeld. Pieter reed met ons mee en legde mij een beetje uit hoe alles zou gaan, wat voor vragen er gesteld konden worden e.d. De reis duurde anderhalf uur en het leek eeuwig te duren.
Toen we bij de studio aankwamen werden we opgevangen door enorm lieve mensen! We kregen wat te drinken aangeboden en mochten zelfs heerlijk avondeten. Ik koos voor de lasagne en oh wat was die lekker!
Ik kreeg een microfoontje aan m'n blazer en nadat dat was geregeld konden we nog gebruik maken van de visagie (altijd leuk). Ik had er niet op gerekend dat ik daar m'n make-up had laten doen, dus ik had het thuis al gedaan. De donkere kringen onder m'n ogen nog een beetje wegwerken, een beetje lipgloss en klaar was ik.
Om half 7 moesten we naar de studio en werd er een stuk van de reclame opgenomen. Daarna speelde de band nog wat muziek en kletste iedereen nog even met elkaar, om 7 uur begon het en gingen we live. De uitzending duurde tot 8 uur en daarna konden we nog even wat gaan drinken.
Na afloop van de uitzending zijn we even beneden in het cafeetje gaan zitten en zijn we wat gaan drinken. We kregen consumptiebonnen om gratis drinken mee te halen. 
Even een leuk feitje tussendoor, ik heb op dat moment de 100.000 pageviews gehaald en ben er ondertussen alweer overheen!
We hebben nog gezeten tot half 9 en toen kwam de taxi ons ophalen. De reis leek weer eeuwig te duren en we kwamen uiteindelijk om 10 uur 's avonds thuis, toen hebben Marit en ik de uitzending nog even teruggekeken.
Wat is dat raar zeg, om jezelf op TV te zien haha.

Benieuwd naar de uitzending? Klik hier om de uitzending terug te kijken.

Hebben jullie de uitzending gezien?
Liefs, Gita.

2 reacties:

  1. Heb net even de uitzending via de link zitten kijken. Wat een mooi mens ben jij toch!! Respect, veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan jou, hoe positief jij ondanks zo'n enorm grote tegenslag in het leven staat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb net de uitzending teruggekeken en vind het ontzettend knap dat je zo positief blijft en zoveel mensen motiveert en inspireert.

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr