woensdag 26 november 2014

My shoewishlist

| | 4 reacties
Aangezien de meest leukste maand er alweer bijna aankomt besloot ik eens om een shoewishlist te maken.
December vind ik de meest drukste, gezelligste maar ook wel leukste maand; sinterklaas, m'n verjaardag, kerstmis, oud&nieuw.

Ik zal hier op een rijtje de schoenen neerzetten die ik persoonlijk heel erg leuk vind. (Mijn top 5 sneakers.) 
De Huarache van Nike worden steeds meer een echte hype en ik ben er fan van! Alleen weet ik nog niet welke kleur ik wil en ze zijn best aan de dure kant. Toen ik afgelopen zondag in Den Haag was zag ik deze Huarache, zwart met blauw en een beetje oranje. Deze stonden perfect bij mijn bomberjacket aangezien die ook blauw is met aan de binnenkant oranje.
Toen ik op internet ging kijken naar verschillende Huarache schoenen kwam ik deze ook nog tegen. Deze kleuren samen vond ik ook erg leuk staan! Er zijn zoveel leuke kleuren die je met elkaar kan combineren en ik weet maar niet wat ik wil aaaah.
Ik denk iedereen inmiddels de Adidas Superstar wel kent. Een echte comeback van de jaren '80 en je ziet er steeds meer mensen mee lopen. Eerst wilde ik heel graag de Adidas Superstar 2 wit met zwarte strepen maar aangezien bijna iedereen die bijna had begon ik toch maar te zoeken naar andere schoenen. Deze Adidas Superstar vond ik wel erg mooi en is ook bij alles te matchen, een all white model. Wat ik jammer vind aan witte schoenen is dat ze snel en gemakkelijk vies worden en dat is zo zonde! Verder vind ik ze wel prachtig.
Ik word steeds meer fan van adidas, de collectie wordt ook steeds leuker. Ook bracht Adidas de modellen van Stan Smith op de markt. Erg strak, wit en met 1 kleurtje. Bij de vorige schoen zie je dat die strepen bevat, bij deze schoenen hebben ze dat met 'stippeltjes' gedaan. Om het toch nog een beetje kleur te geven is de achterkant zoals je ziet groen en het labeltje bovenop bij de veters ook groen. Deze zijn er ook in de kleuren blauw en rood dacht ik en rood vond ik ook wel heel vet, helaas kan ik die nergens vinden.
Tot slot de Adidas ZX Flux, erg gaaf. Ik vind ze een beetje op de Nike Roshe Runs lijken. Ik vraag me alleen wel af of ze bij mij zouden staan. Het detail aan de achterkant/eind van de zijkant vind ik nog wel het leukste, het is iets anders dan bij andere schoenen. (Alhoewel dit wel een beetje lijkt op de achterkant bij de Huarache.)
Erg mooie Adidas ZX Flux vind ik de Adidas ZX Flux Ocean Torsion.

Welke schoenen staan op jullie wishlist?
Liefs, Gita.

4 reacties:

 1. Ik ben nog steeds op zoek naar sneakers, maar als ik iets heb gevonden is het er niet meer in mijn maat.
  Ik heb toch altijd een sterke voorkeur voor Adidas en Nike.
  Ik kende die Huarache schoenen nog niet. Shame on me!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik begin adidas ook steeds leuker te vinden. Sterker nog: heb een Adidas schoen op mijn wishlist staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij een leuke persoonlijkheid! Ik zag je net in DWDD, dus zocht meteen even je blog op ;)

  BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr