zaterdag 6 december 2014

Dag Sinterklaasje dahaaaag......

| | 1 reacties
Gisteravond was het typisch Nederlandse kinderfeest weer aan de gang, pakjesavond. Mijn jongere stiefbroertje (6) en stiefzusje (3) geloven nog in Sinterklaas en dat heeft zo z'n voordelen.
Hoe we ervoor zorgen dat die kinderen de zak vinden vind ik best wel grappig om te zien. De zakken op de gang zetten, aankloppen en op de wc gaan zitten? Er zijn zoooveel verschillende manieren waarop mensen dat doen.
Bij ons ging het gewoon erg simpel, de zakken op de gang zetten, tegen Jochem zeggen dat hij even een tas van de gang moet halen en daar kwam hij aan met de zakken hoor.
Voor mij zaten er ook een paar cadeautjes in en die laat jullie vandaag zien (haha).
Ik kreeg 2 shower gels in de vorm van een wit en zwart katje, zo cute! Het zijn kokos shower gels en wat houd ik van die geur! Heerlijk.
Ik ga deze shower gels niet in de douche zetten want anders zijn ze binnen no time leeg, kuch Nienke kuch.
( Ik denk trouwens niet dat ik mijn briefje van 10,- nog eens moet laten zien... Nee )
Ook kreeg ik nog een iTunes kaart t.w.v. 15,-. Ik heb alleen geen idee wat ik ermee kan kopen in de appstore, want ik ga meestal voor de gratis apps en uiteindelijk gebruik ik de meeste niet meer. Iemand een idee wat ik ermee kan halen?
Soms heb ik echt van ahhh dat is een leuke app had ik maar een iTuneskaart en wanneer ik er dan uiteindelijk één heb, heb ik geen idee wat ik wil.
Ik heb een helemaal nieuwe kamer en hij is eigenlijk al wel af, ik wil alleen nog wel een paar leuke details in me kamer. Een paar fotolijstjes aan de muur, nog een paar plantjes, een grote plant (planten zijn best duur jeetje). Ik probeer as soon as possible me kamer klaar te hebben en dan een roomtourvideo te maken want dat lijkt mij wel leuk om te doen!
Van sinterklaas kreeg ik een deurhanger, met aan de ene kant 'Welcome' en aan de andere kant 'Do Not Disturb'. Ik heb al wel een slot op mijn kamer maar ik vind zulke bordjes om aan je deurklink te hangen altijd wel leuk.
Last but not least, een nieuwe vissenkom voor mijn lieve visje die alleen maar rondzwemt. Ik oktober (?!) had ik een zwarte vis gehaald en die heette Fissa, helaas overleefde deze het niet al te lang en lag die na een maand drijvend aan het oppervlak. Toen heb ik een tijdje gewacht met het halen van een vis maar al snel had ik een nieuwe, een witte met zwart en oranje. Mijn vorige vis zat ik een té kleine kom dus ik wilde graag een nieuwe kom/aquarium die vierkant was en thank Sinterklaas dat ik die nu heb. Afterparty heeft nu lekker veel zwemruimte en er zou best nog wel een nieuwe vis bij kunnen! (Als ik ooit een vis erbij krijg of een nieuwe, noem ik 'm Catfish.)

Hebben jullie nog leuke dingen van 'Sinterklaas' gekregen?
Liefs, Gita.

1 reacties:

  1. ik heb dezelfde kokos shower en body lotion gekregen van sinterklaar 😊

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr