zondag 7 december 2014

L'Oréal Paris Collection Exclusive By Blake

| | 1 reacties
 De exclusieve Pure Red collectie van L'Oréal Paris vind ik echt pareltjes om naar te kijken. Ik was opzoek naar een matte rode lippenstift en daar was 'ie dan! I found it. Verschillende bekende vrouwen hebben deze lijn samengesteld. Elke lippenstift is gekoppeld aan een nagellak en ik denk dat er voor iedereen wel een perfecte lippenstift in de collectie zit! De lippenstiften zijn mat en rood, alhoewel de ene toch meer oranje of paars is dan rood.
Zelf ging ik voor de kleur Blake, een mooie, matte, rode lippenstift.
 Als eerst de verpakking, ik ben er verliefd op! Een mooie strakke zwarte huls met gouden letters en een gouden ring in het midden. De zwarte huls is mat en heeft een mooi patroon die ik nog niet eerder bij een lippenstift heb gezien. Op de onderkant zit een stickertje in de kleur van de lippenstift waarop de naam van de kleur staat en bij welke collectie hij hoort; Pure Red.
 De dop kan er maar op 1 manier op, wat best lastig is als je even snel de dop erop wilt doen. Als de dop eraf is, zie je een gouden, glimmende huls. Iets wat ik ook weer heel mooi vind aan deze lippenstift. De dop en de onderkant van de huls 'koppelen' goed en je hoeft dus niet bang te zijn dat deze er misschien afvalt. 
Toen ik de kleuren in de winkel ging swatchen en ik ze eraf wilde halen zag ik dat ze er heel moeilijk af gingen, na één dag zat het nog steeds op mijn hand.
De pigmentatie van deze lippenstift is echt geweldig en je hoeft 'm niet vaak bij te werken, alleen gaat 'ie zoals ik al zei; er best moeilijk vanaf. 
Hier is dan de swatch, zoals je ziet is het een rode lippenstift. Een beetje donkerrood als je goed kijkt.
Ik vind de kleur erg mooi, het is wel jammer dat ze een beetje in de lijntjes trekken. Maar deze lippenstift overleeft een maaltijd echt wel, dat vind ik zelf erg prettig.

De lippenstiften van de Pure Red collectie zijn voor €14,99 te koop bij de Etos en Kruidvat.

Welke kleur vinden jullie het mooist van deze collectie?
Liefs, Gita.

1 reacties:

  1. Super mooie lipsticks! Ik houd persoonlijk van mat rode lipsticks. Wel super jammer dat de lipstick tussen de lijntjes gaat.. Dat is mijn grootste irritatie bij een lipstick.

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr