maandag 1 december 2014

Plog Ponypark Slagharen

| | 1 reacties
Ponypark Slagharen een park voor alleen maar kleine kinderen? Nee hoor, ik kan me er nog heerlijk vermaken. Gisteren ben ik met Hannah-Lynn, Eleonoor en Marit naar Ponypark Slagharen geweest aangezien we gratis kaartjes hadden. Om 11 uur ging het park open, wij waren er om half 12 en gingen pas om kwart over 6 's avonds naar huis.
Het was erg druk bij Ponypark Slagharen omdat het sinterklaasweekend was. Er liepen dus overal zwarte pieten rond en af en toe kwam sinterklaas ook tevoorschijn. Maar dat maakte ons niet veel uit want wij kwamen natuurlijk voor de attracties (ook al zijn er niet zoveel attracties).Er waren geen achtbanen, de enige achtbaan was gesloten.. Heel jammer. Dus wij gingen gewoon in alle dingen, van draaimolen tot de vrije val. Op de draaimolen hebben Marit en ik heel veel plezier gehad, ik voelde me weer kind. Opzich zijn er best leuke attracties in het park, maar het zijn meer attracties die je op een kermis ook kan vinden.
Ze hadden een heel leuk straatje waar allemaal verschillende winkeltjes zaten; restaurantjes, snackbars, souvenirwinkels. Ook kon je overal spelletjes doen zoals eendjes vangen, een bal in de basket gooien enzovoort. Bij 1 winkeltje hadden ze allemaal My Little Pony knuffeltjes en oh wat waren die cute!!!! (en prijzig) In de middag rond een uurtje of 3 zijn we wat gaan eten, patatjes ofcourse. We zaten in een heel leuk restaurantje en het leek een beetje op een 'gevangenis', maar heel leuk gedaan vind ik! Het was erg druk en we moesten dus eerst even wachten voordat we plek hadden.
Er zijn veel leuke plekjes en dingen waar je mee op de foto kan. Omdat het sinterklaasweekend was liepen er natuurlijk zwarte pieten rond zoals ik al zei. Ik vind het stiekem nog hartstikke leuk om met een zwarte piet op de foto te gaan en daarom deden we dat dit keer ook. In het park stond ook een grote haai en daar moet je dan natuurlijk ook een foto mee maken, duh! Ik ben dan natuurlijk weer die persoon die in de mond van de haai gaat liggen terwijl de meeste mensen, zoals Marit, er bovenop zouden zitten.
Zoals je weet moet je altijd wel groot genoeg zijn om een attractie in te gaan, mijn vriendin Hannah-Lynn is niet de langste (Hannah don't hate me) en we besloten om eens een foto te maken zoals het symbool dat bij de oranje kleur staat. Kinderen met deze lengte mogen alleen mee onder begeleiding. Hannah-Lynn ging op de knieƫn zitten en ik ging op mijn tenen staan, de foto is niet bepaald hetzelfde als het plaatje maar nevermind haha. Het was leuk om te proberen.
 Het werd steeds ietsjes donkerder, we besloten in van die stoeltjes te gaan die over het park heengingen. Vanuit daar heb ik een mooie foto kunnen maken van de winkelstraat, de kerstverlichting maakte het erg gezellig vind ik.
Churros zijn zooo vreselijk lekker en toen ik zag dat ze die daar verkochten wist ik al zeker dat ik ze moest halen. Toen we in de rij stonden voor een 4D film besloot ik even churros te halen met chocoladesaus eroverheen, mmm....
Om half 6 begon een lichtjesparade met daarna nog een lasershow en als afloop wat vuurwerk, super leuk georganiseerd!!! Het was erg mooi en gaaf gedaan.
Toen we om kwart over 6 's avonds weg gingen van Ponypark Slagharen reden we langs een paar Macdonalds... Wat betekent dat? Eten!!!
Ons smoesje hiervoor was natuurlijk dat de benzine oh zo plotseling op was en de navigatie ons hierheen reed. We hebben hier heerlijk avond gegeten en ik had een happy meal gehaald, lekker goedkoop en er zit genoeg in.

Ik heb het erg gezellig gehad! Ik probeer zo snel mogelijk de outfit van deze dag op mijn blog te zetten want van deze outfit heb ik een paar leuke fotootjes.
Liefs, Gita.

1 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr