donderdag 25 december 2014

Shoplog: Monki, H&M, Primark, Bershka, The Sting

| | 3 reacties
 Ik maak gewoon een shoplog post van alle nieuwe kleding die ik afgelopen maand heb gekocht i.p.v. er 2 of 3 shoplogs van te maken. Nu ik alles bij elkaar heb gepakt om er foto's van te maken besef ik toch wel een beetje dat ik best veel heb gehaald. Al benieuwd naar mijn nieuwe dingen?
 Een zwarte broek is onmisbaar en je kan er geen genoeg van hebben, bij de Bershka zag ik deze zwarte broek. Hij was goedkoop, van een fijne stof en hij paste ook nog eens goed dus waarom niet! Bij de Primark zag ik ook nog deze denimbroek met gaten in de knieën, heb even getwijfeld of ik 'm wel moest halen want ja.... Als iemand uit je klas elke keer met de grap 'Hee Gita, alweer van de fiets gevallen?' komt, word je ook wel gek. Maar dan schakel ik toch weer om naar het idee, ik draag toch wat ik wil dragen en koop wat ik wil kopen.

De zwarte broek is te koop bij de Berska voor €19,99 en de denimbroek met gaten is te koop bij de Primark voor €15,00.

Ik kan er geen genoeg van krijgen; bomberjackets. Ze staan eigenlijk wel bij elke outfit, eerder had ik al een blauwe gehaald met oranje binnenkant. Toen ik The Sting inliep en bij de Sale dit bomberjacket zag begon mijn hartje al sneller te kloppen maar dan de prijs!! Voor mijn vorige bomberjacket betaalde ik €35,99 en vergeleken met deze is dat heel wat.

Dit witte/lichtgrijze bomberjacket is te koop voor €9,95 i.p.v. €59,95 bij The Sting.

De lange jassen trend vind ik geweldig, laat staan de grid trend. Een combinatie hiervan? Geweldig! Toen ik een paar weken geleden in de Monki was, zag ik deze mooie jas en ik kon 'm echt niet laten liggen. Zonder twijfels kocht ik 'm en ik heb er totaal geen spijt van want hij is super! Een nadeel is, is dat 'ie van de regen vies kan worden. Helaas heb ik dit één keer moeten meemaken en ik weet nu dat ik nooit meer met deze jas door de regen ga.

Deze jas van de Monki was afgeprijsd van €85,00 naar €40,00.

 Het wordt steeds kouder en dan heb je toch wel wat bescherming nodig, wat is er nou beter dan een lekker zacht vest waarin je een ijsbeer lijkt. Een paar dagen geleden had ik een OOTD-post geplaatst waar ik dit vest mee combineerde. Ik heb dit vest een paar maten groter gekocht, puur omdat 'ie er niet meer in kleinere maten was. Hij valt gewoon goed en is heerlijk warm voor de koude dagen. De jas is niet wit maar heeft een crème kleur. Ik vind zulke fluffy vesten echt een musthave voor in de winter.

Dit heerlijke fluffy vest is te koop bij de Primark voor €30,00.

 Bij de eerste foto zat je waarschijnlijk te denken, wat kan dit nou zijn? Ik zal 't je vertellen, ik heb een jumpsuit gehaald. Van de kerk had ik een gala/diner en ik ging opzoek naar een jurk, maar een mooie jurk was al gauw €40,-/€50,- en zoveel had ik niet over voor een jurk die ik waarschijnlijk maar één keer zou gaan dragen. In Den Haag was toen de Primark net 3 dagen geopend en in de etalage zag ik een erg mooie jumpsuit, die er helaas niet meer was. Ik zag deze jumpsuit nog wel hangen en besloot om deze jumpsuit toch maar te passen, gelukkig heb ik dat gedaan. Ik vind 'm prachtig! Hij is chique maar ook sportief, dus deze ga ik ook gebruiken voor als ik een dag lekker sportief naar de stad toe wil of zo.

Deze jumpsuit is te koop voor €18,00 bij de Primark.

 Ik vind dat de Monki erg leuke dingen verkoopt en ik kan ook altijd weer iets passen in de winkel. Deze flannel had ik eerder ook al gepast maar ik had 'm niet gehaald. Ik besloot 'm nog een keer te passen en kon het niet laten om 'm toch mee te nemen. Ik kocht deze flannel in een grotere maat zodat hij een beetje oversized is en ik 'm met een panty aan kan doen.

Deze oranje flannel wordt verkocht bij de Monki voor €25,00.


 Ik vind de Divided collectie van de H&M dit keer niet zo denderend en kocht dit keer dus basic items. Dit zijn echt items die ik vooral zou dragen als ik lekker een dag thuis zit en niks ga doen, maar naar de stad toe? Ook geen probleem. De huidskleurige/bruine trui is oversized, maar zou ik ook gewoon in mijn broek kunnen doen en dan is het lange trui-effect weg. Ik was al een lange tijd opzoek naar zo'n grijze trui/jurk en toen ik aan het winkelen was met mijn oma & opa in Enschede zag ik 'm eindelijk. Het zakje bij de buik vind ik erg schattig, zo lijkt het alsof ik een kangoeroe ben als ik 'm aanheb. Deze trui is eigenlijk een soort jurk een draag ik dus ook graag thuis met een panty eronder.

De bruine trui was in de sale van €19,99 naar €10,00 en de grijze is te koop voor €19,99, beide zijn te koop bij de H&M.

Ik ben erg blij met mijn nieuwe kledingstukken en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Fijne kerst!
Liefs, Gita.

3 reacties:

  1. ahhhh die bomberjacket is soooo leuk, gister heb ik er ook een paar gezien in de stad. B e a u t i f u l.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kleren heb je gekocht! Goeie deal zo die jas van de afprijzing bij Monki, ik vind de lange jassen trend ook echt geweldig! Fijne feestdagen, liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een vreselijk leuke kleding!! ^^

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr