woensdag 21 januari 2015

Burt's Bees (Beeswax) Lip Balm

| | 2 reacties
 In Amerika en Engeland is Burt's Bees al nummer 1 in de categorie lippenbalsem en dat betekent iets goeds, right. Ik heb best vaak last van droge lippen, het hele jaar door maar in de winter nog wel het ergst. Daarom heb ik altijd een lippenbalsem bij de hand, ik gebruik altijd vaseline maar misschien is dat nu wel anders. De verpakkingen van de Burt's Bees producten zijn ook zo leuk om naar te kijken! Zo schattig en het bijtje past precies bij het merk.

Burt's Bees biedt al meer dan 25 jaar (!!!) onderscheidende natuurlijke verzorgingsproducten. Vanuit zijn achtertuin in Maine, Verenigde Staten stond de imker Burt aan de basis van een serie natuurlijke lichaamsverzorgende oplossingen van top-tot-teen. Zijn onderneming ontwikkelt producten voor de totale gezondheid van de huid, ook bekend als 'The Greater Good™'. De producten bevatten geen petrochemie, ftalaten, parabenen of natriumlaurylsulfaat, verder worden deze producten ook niet getest op dieren.

 De handige lippenbalsems in een huls kent iedereen wel toch, ook Burt's Bees verkoopt ze. De uitgebreide collectie lippenverzorging van Burt's Bees is 100% natuurlijk en biedt veel variatie voor mooie en gezonde lippen. De verschillende producten zijn hydraterend, verfrissend, verjongend, herstellend, voedend, verzachtend of revitaliserend. De lippenbalsems zijn er in de smaken: Açai, Pomgranate, Honey, Mango, Blueberry & Dark Chocolate, Grapefruit en nu ook Coconot & Pear.

De gele die ik heb is een lip balm met vitamine E en pepermunt. De pepermunt ruik je goed. Deze lip balm is een 'hard-working' lip balm en dat merk je ook wel, want wanneer je 'm op je lippen smeert krijg je een tintelend/prikkelend gevoel in je lippen.

De roze lip balm is een lipbalm met granaatappel en het is een hydraterende lip balm. Deze lip balm heeft een verjongende werking door antioxidanten uit granaatappelolie. Ik heb eigenlijk geen idee hoe een granaatappel ruikt maar waarschijnlijk ruikt 'ie er wel echt naar. Er komt niet echt, eigenlijk geen kleur van deze lip balm af.

Een tip is wel dat als je de lip balm naar boven draait je 'm niet helemaal tot bovenaan uit moet draaien want dan krijg je ze er bijna niet meer in, die fout maakte ik namelijk. Ik moest 'm er weer indrukken, oeps. Verder zijn beide lip balms tot 12 maanden na openen te gebruiken en zit er in beide 4,25 gram in.

 De Burt's Bees Beeswax Lip Balm zit in een kartonnen doosje waar wat informatie over de Beeswax opstaat. Hij is tot 12 maanden na openen te gebruiken en is 8,5 gram waarvan de inhoud van de tube 4,25 gram is.

Deze lippenbalsem is rijk aan vitaminen en essentiële vetten die de lippen verzorgen en verzachten. De toevoeging van pepermuntolie geeft een verfrissende tinteling! Dit product is verkrijgbaar in een tube (die hierboven) en in een blikje. 
De Beeswax Lip Balm zit in een blikje wat ik zelf handig vind. Dit product is eigenlijk precies hetzelfde als de lippenbalsem in tube met de gele dop.

Ik ben erg tevreden met deze producten en ik ga ze zeker gebruiken deze winter, want ze zijn hartstikke fijn in gebruik. Mijn voorkeur gaat toch wel uit naar de lippenbalsem in tube met vitamine E en pepermunt. De producten zijn niet alleen goed voor je lippen maar ook voor het milieu!

De Burt's Bees Lip Balm is te koop bij o.a. De Tuinen (€4,09), Kruidvat (€2,99), geselecteerde V&D's, www.douglas.nl (€3,95) en www.biggreensmile.nl (€3,99).
De Burt's Bees Beeswax Lip Balm is te koop bij o.a. Etos, De Tuinen (€4,09) en www.douglas.nl (€3,95). 

Wat is jullie lievelings lippenbalsem?
Liefs, Gita.

2 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr