donderdag 29 januari 2015

Wereldkaart Horloge AllTheMusthaves

| | 2 reacties
I'm in love, van AllTheMusthaves ontving ik dit prachtige horloge. Misschien wordt het dan toch is een keer tijd om een horloge ook echt als horloge te gebruiken. Normaal gebruikte ik een horloge alleen maar als accessoire. Dit horloge vind ik erg classy, maar hij past bij elke outfit en natuurlijk leuk om te dragen naar de aardrijkskunde lessen (or nah?).
AllTheMusthaves is een super leuke webshop die horloges, armbanden, kettingen, oorbellen en ringen verkoopt voor een lage prijs, altijd fijn vooral in januari: de maand dat je broke bent omdat je al je geld in december hebt zitten uitgeven aan die oh-zo-perfecte kerstoutfit. Ze verkopen voornamelijk sieraden die in de laatste trends te zien zijn. Zelf was ik helemaal weg van dit horloge met een wereldkaartprint.

Ik zat te twijfelen, een wit of een zwart bandje... Uiteindelijk ben ik toch maar voor wit gegaan omdat ik wit toch wel een mooiere kleur vind dan zwart. Héél veel mensen zijn helemaal voor de black trend, maar geef mij maar wit. Dit horloge is te verkrijgen met 3 verschillende kleuren bandjes: roze, wit en zwart. De omlijsting van het horloge is goud wat ik erg mooi vind en hierdoor vind ik het dus chique.

De sluiting is zilver, wat niet heel erg matcht met het goud (oops). Persoonlijk vind ik het altijd fijner als horloges zo'n sluiting hebben, dan weet ik ook zeker dat 'ie goed strak zit en kan ik 'm makkelijk af doen. Verder heeft het horloge 6 gaatjes op het bandje waar de sluiting in kan, zelf heb ik een erg smalle pols en heb ik op 2 cm van het laatste gaatje een extra gaatje gemaakt, zodat het horloge strak zit.
De verzendkosten voor in Nederland zijn €2,00 en het pakketje was al binnen 1 dag bij mij thuis. De producten worden verzonden in een bubbeltjes envelop, zodat ze goed beschermt zijn.
Verder geven ze je 1 maand garantie op het geleverde product, wat handig is voor het geval er opeens iets mis gaat. Ook kun je je pakketje altijd nog retouren binnen 14 dagen, dit geldt niet voor oorbellen.

Dit mooie horloge is te koop bij AllTheMusthaves voor €6,00. Ik vind het een echt statement horloge en hij is te combineren bij elke outfit!

Wat vinden jullie van dit horloge?
Liefs, Gita.

2 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr