zondag 16 augustus 2015

Rimmel London | 60 Seconds Super Shine - 500 Caramel Cupcake & 313 Rita Rouge

| | 2 reacties
 Yes! Weer 2 prachtige nagellakjes erbij; een lichtroze en bordeaux rode. Ik ben dol op de 60 Seconds Super Shine nagellakjes van Rimmel London, doordat ze zo super snel opdrogen en een prachtig resultaat geven! Benieuwd naar deze 2 kleuren? Lees dan snel verder!
 Verpakking
De nagellak zit in een glazen potje en heeft een zwarte dop. In beide potjes zit 8 ml aan nagellak. Normaal maak ik nagellak nooit op, maar ik geloof best dat ik deze nagellak vaak genoeg ga gebruiken dat ze opgegeven moment leeg zijn.


Kleur
Het zijn super dekkende kleuren je hebt dus ook maar 1 laag nodig. Eerst heb ik de lichtroze/nude-achtige nagellak opgedaan (500 Caramel Cupcake). Toen deze na één week er alweer een beetje af was besloot ik om de bordeaux rode (313 Rita Rouge) eroverheen te lakken, omdat ik op dat moment geen nagellak remover had haha. De kleur is echt donkerrood, bijna zwart. Dat vind ik zo vet van de kleur; het lijkt zwart, maar heeft toch echt voornamelijk een rode gloed vooral in het zonlicht. 
De nudekleur vind ik ook erg mooi. Ik was namelijk al een tijdje opzoek naar een goede kleur en deze valt zeker bij mij in de smaak.
Prijs
De prijs per lakje is €3,99 wat ik opzich wel een normale prijs vind voor nagellak en al helemaal aangezien deze super snel droogt. Nagellak verovert mijn hart als ze mooi zijn, maar vooral als ze snel drogen!!!

Lots of love, Gita.

2 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr