maandag 12 oktober 2015

Paradise Amsterdam | Bondi Blue Phone Case

| | 1 reacties
 Ik ben helemaal weg van de telefoonhoesjes van Paradise Amsterdam! De telefoonhoesjes hebben namelijk echt een tumblr-touch en ik vind dat dat de hoesjes erg leuk maakt. Het hoesje dat ik heb gekozen heeft een oceaanprint met matte finish en maakt m'n telefoon toch stiekem wel een statement item.
 Het telefoonhoesje zat verpakt in bubbeltjesplastic en dit zat weer in het kokertje dat je op de eerste foto ziet. Dit alles zat weer in een envelop met een hele leuke palmboombladerenopdruk. Ik vind dat ze dit allemaal erg leuk hebben gedaan, want wie wil er nou geen schattig verpakt pakketje ontvangen. De ogen willen natuurlijk ook wat om naar te kijken, haha.
 Ik heb het telefoonhoesje redelijk snel ontvangen en de service vind ik ook erg goed. Ik ontving het Bondi Blue telefoonhoesje; een telefoonhoesje met een oceaanprint. Het is een stevig en dik hoesje en dat laat ook zeker zien dat het van goede kwaliteit is. Het is een hardcase hoesje en hij past perfect om m'n telefoon. Ik merk dat ik een betere grip heb op mijn telefoon met hoesje dan zonder.
Prijs
De prijs-kwaliteitverhouding vind ik echt top. Zeg nou eerlijk, sommige winkels verkopen afschuwelijke telefoonhoesjes voor zo'n €20,00. Terwijl de hoesjes van Paradise Amsterdam maar €12,00 (!) zijn. Paradise Amsterdam heeft op dit moment 17 verschillende hoesjes waar je uit kan kiezen voor de iPhone 4(S), iPhone 5C, iPhone 5(S), iPhone 6(S) of de Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 en Samsung Galaxy S6.

Lots of love, Gita.

1 reacties:

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr