maandag 25 januari 2016

Mac | Satin Lipstick Faux

| | 2 reacties
De lippenstiften van Mac zijn het afgelopen jaar razend populair geworden. Een nadeel van lippenstiften reviewen is dat ik de kleur nooit goed op de foto krijg: zo is de kleur in werkelijkheid véél lichter en roziger dan op bovenstaande foto. Een paar weken geleden hield ik mijn verjaardag en kreeg ik van mijn vriendinnen Marit en Eleonoor deze lippenstift van Mac: Faux.
Volgens mij weet ieder meisje, dat met make-up bezig is, hoe een lippenstift van Mac eruit ziet. Simpel, maar toch heeft het een chique uitstraling. Stiekem kopen we het allemaal voor het merk, omdat het toch wel goed voelt om met een lippenstift van Mac rond te lopen. Althans ik, af en toe. Natuurlijk ben ik niet alleen dol op de lippenstiften vanwege het merk, maar ook de enorme keus aan verschillende kleuren lippenstiften. Van donkere kleuren tot prachtige nude kleuren.
Op de foto heb ik Faux op mijn lippen en zie je de kleur een stuk beter. Het is een lichtroze lippenstift die erg in de buurt van Velvet Teddy komt, maar Faux is een stuk roziger. Faux heeft een satin finish. Het lijkt dus op een matte lippenstift, maar deze heeft iets meer glans en is minder uitdrogend.
De lippenstift was €19,50 en is te koop in verschillende Bijenkorf filialen en online bij Douglas. Ik ben erg blij met deze lippenstift. De kleur vervaagd wel een beetje op mijn lippen, dus ik moet hem op een gegeven moment wel steeds weer 'bijwerken'. Op mijn lijstje staan nog Verve, Diva en Whirl van Mac. Alhoewel, in principe zou ik alle lippenstiften van Mac wel willen hebben.

Lots of love, Gita.

2 reacties:

  1. Ik heb faux ook, echt een fijne lipstick :) Whirl kan ik je echt aanraden, dat is nu een van mijn favorieten! En ik snap precies wat je bedoelt haha, ik zou ook wel alle lipsticks van MAC willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind faux erg mooi en wil ik ook nog graag hebben! Op dit moment is Captive mijn absolute favoriet :)

    BeantwoordenVerwijderen

BlogSociety
BesteBloggers
 
Facebook Tumblr Tumblr